Detroit: Become Human se chlubí dalším miliónem navíc
Detroit: Become Human Novinka Detroit: Become Human se chlubí dalším miliónem navíc

Detroit: Become Human se chlubí dalším miliónem navíc

Ondřej Partl

Ondřej Partl

26
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

David Cage může být spokojen.

Reklama

Filmové hry studiu Quantic Dream vždycky šly. Ať už se jedná už o stařičké Fahrenheit (aka Indigo Prophecy), detektivní Heavy Rain či prozatím poslední Detroit: Become Human, tak to všechno byly minimálně zajímavé zážitky, jenž rozhodně stojí za zahrání, a to i přes občas trochu zběsilé závěry.

A právě poslednímu zmiňovanému se stále velice daří, kdy v minulém roce bylo oznámeno, že díky PC verzi se povedlo celkově prodat 5 miliónů kopií.

Nyní, necelý rok poté, studio hrdě prohlašuje, že toto číslo povyskočilo o další milión, tím pádem se tvůrci mohou těšit z aktuálních nádherných prodejů, jenž se prozatím zastavily lehce za hranicí 6 miliónů kusů.

Samozřejmě ale věříme, že mnoho z vás titul ještě nehrálo, tudíž se vám může při rozhodování o koupi stále hodit naše recenze, kde si hra odnesla velice pěkných 9 bodů z 10 a tento verdikt:

"Detroit: Become Human je trefou do černého pro příznivce vypravěčského inovátora Davida Cage. Fanoušci Heavy Rain budou v sedmém nebi. V mém případě dělí hru od absolutního hodnocení velký počet QTE, jinak jsem na celém titulu neshledal další kaz na kráse. Pokud nemáte QTE v lásce, hledejte jinde, jinak se připravte na scénáristicky i graficky vybroušený klenot."

PS4 verzi hry s českými titulky naleznete v obchodě Xzone.

PC variantu pořídíte na Steamu či Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama