Devolver Digital svoji E3 konferenci pojal opět podle sebe
Carrion Novinka Devolver Digital svoji E3 konferenci pojal opět podle sebe

Devolver Digital svoji E3 konferenci pojal opět podle sebe

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One
Reklama

Konference společnosti Devolver Digital byla, ostatně jak je již dobrým zvykem, jednou velkou zábavnou scénkou, v níž jsme se dočkali velké porce násilí, sprosté mluvy a především humoru. Samozřejmě se nezapomnělo i na oznámení několika her, které vám nyní v rychlosti představíme.

Na celou konferenci se můžete podívat zde:

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout je unikátní variací na battle royale mód, ve které se se svými protivníky nebudete navzájem střílet. Hlavním nepřítelem se totiž stává překážková dráha složena z mnoha všemožných nástrah a pastí. K jejich úspěšnému zdolání budete muset překonat nepříjemné zákony fyziky a i samotné hráče, kteří vám mohou házet klacky pod nohy.

Titul má na starosti studio Media Tonic a jeho datum vydání bylo blíže specifikováno na rok 2020, kdy se dočkají hráči na PlayStation 4 a PC.

Devolver Bootleg

Devolver Bootleg je malou hříčkou, obsahující osm speciálních kousků parodujících originální hry od Devolver Digital. Nalezneme v ní například Enter The Gun Dungeon, Hotline Milwaukee, Ape Out Jr., Shootyboots, Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship, Catsylvania, PikuBiku Ball Stars a Luftrousers.

Titul si již můžete zakoupit na Steamu, kde ho zároveň naleznete ve speciální slevové akci, kdy je hra zlevněna o celé jedno procento z původní ceny. Ale pozor! Akce trvá jen do 16. června.

Carrion

Carrion se stal asi nejzajímavější hrou celé této „konference“. Tvůrci ho popisují jako „obrácenou horrorovou hru“, v níž se nezhostíte role přežívajícího člověka, nýbrž lovícího antropomorfního monstra, které bylo skupinou vědců uvězněno a zkoumáno v podzemní laboratoři.

Hlavním úkolem se stává pozření veškerých vašich věznitelů, k čemuž vám dopomůžou speciální schopnosti, které se postupem času vyvíjí. Pohybovat se budete ve stínech a škvírách ventilačních šatech, z nichž své oběti můžete pozorovat a čekat na vhodnou příležitost k jejich eliminaci.

Tvůrci z Phobia Game Studio pro zobrazení své vize užili pixel-artový styl, díky kterémuž hra dostává lehkou příchuť Metroidvanie. Minimálně z ukázky to ale vypadá velmi lákavě a už teď se nemohu dočkat příštího roku, kdy hra vyjde na PC a konzole.

Enter the Gungeon: House of the Gundead

Chtěli jste někdy vlastnit svůj osobní herní automat? Nyní máte šanci, jelikož Devolver nabízí ke koupi svoji novou hru Enter the Gungeon: House of the Gundead, zabudovanou v krásně stylizovaném herním kabinetu. Jedná se o přímočarou střílečku, v níž budete čistit jednu úroveň za druhou pomocí světelné pistole. To vše můžete dělat samostatně nebo s parťákem po svém boku.

Cenovka byla stanovena na téměř pět tisíc amerických dolarů a jeho vydání stanoveno na rok 2020. Vlastníkem automatu se můžete stát zde.

The Messenger: Picnic Panic DLC

Nakonec bylo oznámeno nové bezplatné DLC pro hru z minulého roku The Messenger s podtitulem Picnic Panic. To bude zasazeno do tropického prostředí, v němž můžete zažít tu pravou „ninja dovolenou“. A taková dovolená se neobejde bez nových bossů, úrovní s loděmi či tradičního přepínání mezi 8 a 16-ti bitovým zobrazením.

Přídavný balíček vyjde 11. července na Nintendo Switch, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama