Diablo 4 a Overwatch 2 v letošním roce nevyjdou
Diablo 4 Novinka Diablo 4 a Overwatch 2 v letošním roce nevyjdou

Diablo 4 a Overwatch 2 v letošním roce nevyjdou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rok 2022 však vypadá nadějně.

Reklama

Herní společnosti v těchto dnech zveřejňují své finanční výsledky za uplynulý kvartál, což už tradičně bývá zdrojem zajímavých zákulisních informací.

V předchozích dnech jsme se třeba dozvěděli, jak se prodejně daří PlayStationu 5 nebo Nintendu Switch.

Kromě výsledků hospodaření v minulém finančním období se vedení firem často rádo podělí i o informace směrem do budoucna.

Electronic Arts prostřednictvím svého CEO Andrewa Wilsona tímto způsobem poodhalilo pár střípků a přibližné datum vydání nového Battlefieldu.

Pozadu nezůstává ani další herní gigant Activision Blizzard. V tomto případě to však pro nás hráče nebude příliš pozitivní zpráva. Z konferenčního hovoru s akcionáři totiž vyplynulo, že vedení v letošním roce nepočítání s vydáním Diabla 4 ani Overwatch 2.

Už nějakou dobu víme, že se na obou hrách pracuje. Jak Diablo 4, tak Overwatch 2 jsme dokonce na Blizzconu 2019 mohli vidět v chodu.

Po této zprávě je však zřejmé, že se jejich vydání s velkou pravděpodobností nedočkáme dříve než příští rok. V roce 2022 ostatně vedení Activisionu očekává velký růst, který by měl souviset s vydáním řady velkých her.

Bylo naopak potvrzeno, že můžeme i letos počítat s novým Call of Duty. To bychom ale stěží mohli považovat za něco překvapivého.

Právě Call of Duty by mělo společně s mobilními a live servise hrami zajistit Activisionu v letošním roce značnou část příjmů.

Další materiály z Diabla 4 a Overwatch 2 si můžete prohlédnout třeba na oficiálních stránkách Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama