Diablo IV a Overwatch 2 dorazí nejdříve v roce 2023
Diablo 4 Novinka Diablo IV a Overwatch 2 dorazí nejdříve v roce 2023

Diablo IV a Overwatch 2 dorazí nejdříve v roce 2023

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Z vedení Blizzardu navíc odchází spolušéfka Jen Oneal.

Reklama

Activision Blizzard včera řešil své finanční výsledky za poslední čtvrtletí, kdy během toho provozní ředitel, Daniel Alegre, oznámil poměrně nepříjemnou novinu.

Společnost se totiž rozhodla, že odloží vydání titulů Diablo IV a Overwatch 2. Ty sice prozatím neměly stanovené přesné datum vydání, avšak se počítalo s tím, že dorazí během příštího roku. Bohužel to však již neplatí, pročež se těchto dvou titulů dočkáme nejdříve v roce 2023.

Tento čas navíc, který si společnost vezme, by posléze měl vývojářským celkům dopomoci k tomu, aby obě hry byly schopny dosáhnout svého plného potenciálu.

Ačkoliv tedy toto rozhodnutí výrazně ovlivní očekávaný hospodářský výsledek pro příští rok, tak si je firma jistá tím, že se jedná o správné rozhodnutí, z kterého by měli profitovat zaměstnanci i hráči.

Kromě toho taktéž bylo oznámeno, že z vedení Blizzardu po velice krátké době odchází spolušéfka Jen Oneal, která od srpna společnost řídila společně s Mikem Ybarrou, kteří firmu převzali po odchodu J. Allena Bracka.

Jen Oneal se s Blizzardem ovšem nerozchází ve zlé krvi. Naopak ji podle jejích slov inspirovala vůle společnosti ke změně (po nedávné kauze ohledně diskriminace zaměstnanců kvůli pohlaví), pročež ona sama se vydává zkoumat to, jak by se daly ještě více spojit hry a diverzita.

Tímto krokem se hlavou Blizzardu tedy stal samotný Mike Ybarra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama