DICE považují tabulku výsledků v Battlefield 2042 za „zastaralou funkci“
Battlefield 2042 Novinka DICE považují tabulku výsledků v Battlefield 2042 za „zastaralou funkci“

DICE považují tabulku výsledků v Battlefield 2042 za „zastaralou funkci“

Dominik Tománek

Dominik Tománek

29
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na do této doby „základní“ funkce můžete zatím zapomenout.

Reklama

Battlefield 2042 vyšel v půlce listopadu a již od počátku hru doprovází obrovské technické problémy a kritika ze strany hráčů, ale i médií (v naší recenzi jsme byli podobně kritičtí). Novému dílu zaběhlé akční série se dokonce „podařilo“ obsadit druhou příčku nejhůře hodnocené hry na Steamu. Člověk by očekával, že po tak neslavném startu se tvůrci ze studia DICE budou snažit dávat vše rychle do pořádku a zbytečně na sebe neupozorňovat. I když tak do jisté míry činí (do konce roku jsou slíbené další dva velké patche, s tím, že jeden už vyšel tento čtvrtek) a na stránkách vydali vyjádření, v němž uznávají chyby a poděkovali fanouškům, že s nimi vydrželi i tváří v tvář nepřízni osudu, tak některá z jejich prohlášení působí poněkud podivně.

Velká část kritiky totiž zaznívá i na adresu některých chybějících funkcí - zejména voice chat, tabulka výsledků nebo prohlížeč serverů. Podle všeho nebyly zahrnuty do původní verze, protože jsou považovány za „zastaralé“ a ne každý je považuje za součást plnohodnotného zážitku.

DICE v jedná části blogu napsali následující:

„Pečlivě vyhodnocujeme vaše přání, aby se vrátily starší funkce. Tabulka výsledků na konci zápasu, prohlížeč serverů a funkce jako hlasový chat jsou pro nás velká témata, která musíme pokrýt najednou, a máme kolem nich spoustu věcí, které chceme říct. Vrátíme se k vám, až budeme mít věci, které vám budeme moci ukázat, včetně podrobností o naší dlouhodobé vizi pro některé funkce a vlastnosti.“

Ani jedna z těchto funkcí se v dohledné době nevrátí. Na blogu DICE potvrdili, že prosincové patche se budou soustředit především na opravy chyb, změny vyvážení a vylepšení stávajících systémů, přičemž většinou půjde o „quality of life“ zlepšení, nikoli o zcela nové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama