DiRT 5 Novinka DIRT 5 v nové ukázce shrnuje svá hodnocení

DIRT 5 v nové ukázce shrnuje svá hodnocení

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Závody od Codemasters se chlubí pozitivními známkami.

Reklama

Nejnovější díl arkádové závodnické série v podobě DIRT 5 si již necelých 14 dní můžete užívat na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, od 10. listopadu taktéž na Xboxech Series X/S a někteří lidé od 12. listopadu i na PlayStationu 5, jenž ovšem u nás vychází až tento čtvrtek - 19. listopadu.

Hře se v recenzích vedlo velice dobře, o čemž svědčí i průměrné skóre hry na serveru Metacritic, jenž se v závislosti na platformě pohybuje od 77 do 83 bodů ze 100.

I u nás se tomuto závodnickému kousku povedlo vyjezdit 8 bodů z 10, kdy naše dojmy ze hry jsou následující:

"Skvělé poloarkádové závody, které nabízí velké množství obsahu, líbivý vizuál, široký vozový park a vynikající split-screen pro čtyři hráče. Pokud si pohrajete s nastavením asistentů řízení, můžete očekávat i výzvu. Na své si přijdou jak příležitostní, tak i náročnější hráči. Závodní simulátor ale nečekejte. To vše sráží menší chyby technického rázu. Troufám si říct, že ony problémy vyřeší next gen verze, na které by se DiRTu 5 mohlo podařit utrhnout bod navíc a s přehledem tak atakovat devítku. Nebojte se a šlápněte na to. Je to jízda."

I díky tomuto úspěchu se ve společnosti Codemasters rozhodli vydat novou ukázku, která shrnuje různá hodnocení ze světa.

Zájemci si pak samozřejmě mohou titul zakoupit v obchodě Xzone, kde stále lze získat předobjednávkový bonus v podobě vozidla Ford F-150 Raptor PreRunner od Deberti Design.

DIRT 5 v nové ukázce shrnuje svá hodnocení
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama