Disgaea 1 Complete​ vychází ​v Evropě 12. října
Novinka Disgaea 1 Complete​ vychází ​v Evropě 12. října

Disgaea 1 Complete​ vychází ​v Evropě 12. října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

PS4 a Switch verze hry vyjdou nejen digitálně, ale i v krabicové podobě.

Reklama

Vládce Netherworldu je mrtvý a říše se zmítá v nepokojích. Nastal tedy čas nakopat někomu zadek! Princ Netherworldu Laharl se probouzí a jde bojovat o svůj trůn. Dává se dohromady s některými dost nezvyklými spojenci jen proto aby ubránil to, co je právem jeho. Společně s válečnicí Etnou, kterou předchází špatná pověst, s andělskou trenérkou Flonne a celou kavalérií na bojišti povahově výbušných postav, se Laharlovi podaří dostat až na trůn.

Abyste využili bláznivé speciální dovednosti, týmové útoky a kouzla, abyste mohli rozdávat miliony bodů poškození, musíte v tomto překrásném remaku RPG klasiky dostat své postavy až na úroveň 9999.

Tento malý svátek všech milovníků série Disgaea připadl na 12. října, kdy v Evropě vychází v krabicové i digitální verzi pro PlayStation 4 a pro Switch Disgaea 1 Complete, tedy asi 3 měsíce po vydání tohoto strategického RPG v Japonsku.

Limitovanou edici můžete mít za 99,99 dolarů a najdete v ní kromě kopie hry i oficiální soundtrack, oficiální artbook, sadu smaltovaných odznáčků, sadu tří Prinny podtácků, podložku pod myš Noppai Etna, voděodolný plakát Poster of Darkness a Netherworld Unbound, plyšového Prinnyho v podobě kostky, certifikát pravosti Rosen Queen a sběratelský box. Předobjednávat lze pouze na NIS America Online Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama