Dishonored, Prey a Wolfenstein obdržely ratingové ohodnocení pro Xbox Series X/S
Novinka Dishonored, Prey a Wolfenstein obdržely ratingové ohodnocení pro Xbox Series X/S

Dishonored, Prey a Wolfenstein obdržely ratingové ohodnocení pro Xbox Series X/S

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Tyto tituly se tedy s největší pravděpodobností dočkají next-gen verze.

Reklama

Není tomu dávno, co si Microsoft podrobil Zenimax Media a získal tak na svou stranu mnoho velmi silných značek a studií. A ačkoliv nejspíš nějaký ten rok potrvá, než začnou ty opravdu velké tituly od Bethesdy vycházet, tituly starší s největší pravděpodobností obdrží značná vylepšení pro Xbox Series X/S – alespoň to naznačuje ratingové ohodnocení dvou kolekcí. Jedné poskládané z her od Arkane Studios a druhé pro změnu z titulů od Machine Games.

Tyto kolekce jsou pojmenovány Dishonored & Prey The Arkane Collection a The Wolfenstein: Alt History Collection. První kolekce tedy obsahuje čtyři, prozatím neupřesněné hry (pravděpodobně Dishonored: Definitive Edition, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider a Prey (2017). Druhá zmíněná kolekce se pak skládá z Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: Youngblood a Wolfenstein: New Order.

Pokud tyto tituly již vlastníte, můžete se s největší pravděpodobností těšit na upgrade na novou generaci konzolí zdarma. Dále upozorňujeme, že ratingové ohodnocení těchto her automaticky neznamená jejich vizuální vylepšení či nic podobného – ačkoliv je to velmi pravděpodobné. Na oficiální informace, které přesný obsah těchto kolekcí upřesní si ještě budeme muset počkat.

Konzole Xbox Series X/S vycházejí 10. listopadu. Předobjednat si je můžete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama