Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia k nám dorazí koncem roku
Novinka Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia k nám dorazí koncem roku

Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia k nám dorazí koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Už teď je ale spuštěna předběžná registrace.

Reklama

V lednu loňského roku vyšla v Japonsku pro iOS a Android další hra z univerza série Final Fantasy. Jedná se o Dissidii Final Fantasy: Opera Omnia, kterou hodlá Square Enix koncem tohoto roku vydat také na západě. Pokud se rozhodnete sledovat Facebookovskou stránku, Twitter nebo se předběžně zaregistrujete na Google Play, získáte po spuštění hry do začátku odměnu 5 000 gemů.

Příběh hry Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia není víceméně nic nového. Před dávnými časy božstva Spiritus a Materia zničily strukturu času a prostoru, aby vytvořili nový svět, ve kterém žijí bojovníci z různých sfér. Jenže tento svět pomalu pohlcuje temnota, a to co bylo kdysi útočištěm pro unavené bojovníky se stává bojištěm, na kterém se setkávají legendární hrdinové a antagonisté z celé série Final Fantasy. Fanoušci série proto mohou spatřit své oblíbené postavy v úplně novém světle a novém příběhu.

Titul je určen pro mobilní zařízení a nabízí jednoduché, ale strategické tahové souboje. Unikátní systém Bravery vás nutí při vytváření své skupiny vybalancovat útoky s obranou a čekat na ten správný okamžik k úderu. Svou skupinu můžete sestavit z desítek hrdinů a darebáků série Final Fantasy a připravit je na bitvu pomocí originální výbavy a různých schopností. Multiplayerové questy hry vám dovolí spojit své síly s až dvěma dalšími hráči, abyste pokořili silné nepřátele a získali skvělé odměny.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama