Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition dorazil na Switch
Divinity: Original Sin 2 Novinka Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition dorazil na Switch

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition dorazil na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Switch verze podporuje funkci cross-save se službou Steam.

Reklama

Během vysílání posledního Nintendo Directu byla oznámena výborná zpráva pro všechny fanoušky RPG. Velmi kladně přijatá hra Divinity: Original Sin 2 (naši recenzi si můžete přečíst zde) od Larian Studios si v současné době můžete v podobě Definitive Edition zakoupit ve verzi pro Switch.

A tím dobré zprávy nekončí, protože je k dispozici s podporou funkce cross-save s PC verzí, distribuovanou přes Steam. Což určitě přijmou kladně ti hráči, kteří nechtějí začínat úplně od začátku a prostě mají zájem pokračovat ve svých dobrodružstvích na Switchi prakticky kdekoli.

Pokud jste Divinity: Original Sin 2 ještě nehráli, ve zkratce vám nastíníme klíčové vlastnosti hry. Na výběr je 6 jedinečných původních postav s vlastním zázemím a originálními úkoly. Nebo můžete předpřipravené hrdiny ignorovat a vytvořit si svého vlastního. Mezi možnostmi jsou člověk, ještěr, elf, trpaslík nebo nemrtvý, ale všechny vaše volby, včetně této prvotní, budou mít důsledky v následujícím vyprávění příběhu.

Ve hře máte neomezenou svobodu pro průzkum a experimentování. Můžete jít kamkoli, mluvit s kýmkoli a prakticky se vším komunikovat. Dokonce lze zabít jakékoli NPC, aniž byste nějak přišli o váš pokrok. A mluvit můžete i ke každému zvířeti. Dokonce i duchové mohou skrývat nějaké to tajemství. A když už nevíte jak dál, můžete se do hraní pustit kooperativně v až čtyřčlenné skupině.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition ve verzi pro Switch bude obsahovat také Gift Bag s bezplatným DLC, které nabízí další obsah pro nové i stávající hráče. Tento nový obsah je do hry pravidelně přidáván a ještě další rok se bude rozšiřovat:

  • Gift Bag 1, který vyšel na začátku tohoto roku, obsahoval nové možnosti přizpůsobení postav
  • Gift Bag 2, nazvaný Song of Nature, obsahuje Crafter's Kit (nové recepty a předměty), Endless Runner (nová ikona do Hotbaru, pomocí které můžete vypínat a zapínat sprint), Animal Empathy (umožňuje všem hratelným postavám mluvit se zvířaty bez utrácení talentu), Fort Joy Magic Mirror (Magic Mirror v aréně Fort Joy a nová úroveň tvorby postav), 8 akčních bodů a Herb Gardens (zahrada pro pěstování bylin)

Jen dodáváme , že kromě nové verze Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition pro Switch je tento titul k dispozici na PlayStation 4, Xbox One a na PC.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama