DJ Hero se dočká pokračování, připravte si gramofon
DJ Hero Novinka DJ Hero se dočká pokračování, připravte si gramofon

DJ Hero se dočká pokračování, připravte si gramofon

Milan Votava

Milan Votava

DJ Hero patří mezi velmi oblíbené hry u Activision a tak není divu, že se dočká svého druhého dílu. Jednička udělala obrovskou radost všem milovníkům hudby a mixáže pomocí gramofonu. Druhý díl přinese vše, na co se v jedničce pozapomnělo.

Reklama

Hlavní novinkou v DJ Hero 2 bude podpora až dvou gramofonů a mikrofonů najednou. Samozřejmě nebudou ve hře chybět nové singly od předních umělců moderní doby, což znamená, že se můžeme těšit na melodie například od Chemical Brothers, Kanye Westa, Lady Gaga nebo Rihanny, ale autoři nezapomněli ani na tvrdší muziku, takže se objeví i něco od Metallici. Celkem hru podpořilo více než 85 umělců.

Začátečníci, ale i zkušení hráči jistě rádi uslyší, že autoři přichystali možnost navolení obtížnosti, která bude vyhovovat právě vašemu stylu hraní. V DJ Hero 2 se objeví zcela nový mód kariéry, díky němuž se budeme postupně vypracovávat z neznámého muže za mixážním pultem na hlavní hvězdu zábavního impéria. Novinky najdeme také v multiplayeru, kde budou moci hráči poměřit své síly v online klání DJ vs. DJ, pro které tvůrci určili výhradní sklady.

Při ohlášení DJ Hero 2 se také společnost Activision rozhodla uvolnit speciální mix skladeb Lady Gaga "Just Dance" a Deadmau5's "Ghosts 'n' Stuff", který si můžete od dnešního dne volně stahovat do DJ Hero prostřednictvím Xbox Live Marketplace a PlayStation Network.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama