DJové v GTA: Online i další propojení s Red Dead Redemption 2
GTA 5 Novinka DJové v GTA: Online i další propojení s Red Dead Redemption 2

DJové v GTA: Online i další propojení s Red Dead Redemption 2

Yurris CZ

Yurris CZ

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Štědré úterý, spolupráce Solomuna s Rockstarem i kamenná sekera.

Reklama

Aktivním hráčům GTA: Online jistě neunikla přítomnost nočních klubů, které přidala bezplatná aktualizace z minulého týdne. Už před vydáním bylo jasné, že update s názvem "After Hours" nepřinese jen chytlavé tóny a litry alkoholu. Po zakoupení své vysněné továrny na kocovinu a nasypání několika milionů GTA$ do všemožných vylepšení můžete rozjet svůj byznys.

No jak se to vlastně vezme, spíš pověřujete své zaměstnance činnostmi, které byste museli pořád dokolečka dělat vy, na mysli mám výrobu kokainu, marihuany nebo třeba kradení krabic se zbožím. Nový druh byznysu jako takový vlastně nepřibyl, jen se rozšířili možnosti. Pokud se klub chystáte teprve koupit mějte na paměti, že potrvá docela dlouho než získáte nějaký profit. Je důležité si promyslet, zda si chcete jen zatančit, což je vlastně docela zábavné, nebo se pokusit něco vydělat.

Nová vozidla

Chybět samozřejmě nemohou ani nová vozidla. Z minulého týdne bych vypíchl tolik očekávanou Toyotu Supru, která dostala ve hře jméno Dinka Jester Classic. Upravit ji můžete nejrůznějšími polepy, třeba tak, že připomíná vůz Paula Walkera ze série Rychle a zběsile. Ocelot Swinger je naopak pro klidné vyjížďky, předlohou bylo britské umělecké dílo zvané Jaguar XJ13. Mnohé zaujala i limuzína Mammoth Patriot Stretch. Dalšími vozidly jsou Festival Bus, MTL Pounder Custom, Maibatsu Mule Custom a Vapid Speedo Custom.

Včerejšek přinesl další klasiku, Enus Stafford, jehož reálnou předlohou je tehdejší vrchol luxusu, Rolls-Royce Silver Cloud. Přidána byla konečně také vzducholoď, která poslouží i jako reklama na váš klub.

DJové v GTA: Online i další propojení s Red Dead Redemption 2

Slevy a bonusy jsou už neodmyslitelnou součástí GTA: Online, jejich kompletní přehled najdete na Rockstar Games Newswire.

Střídaní DJů

Zatímco minulý týden se nočními kluby napříč Los Santos linuly tóny uznávaného bosenského DJe Solomuna, tento týden by měl patřit úderné dvojici Tale Of Us. Do svého klubu je přivede pomocí jednoduché mise, je to jen na vás. Dixon navštíví Los Santos 7. srpna a The Black Madonna o týden později. Hudby se budeme ještě chvíli držet, spekulace se opět naplnily a na svých radiích můžete ladit novou stanici. Los Santos Underground Radio pouští do éteru klubový mix od Solomuna, playlist by se měl každým týdnem měnit.

U Solomuna ještě na chvíli zůstaneme. Tento talentovaný čtyřicátník zhotovil hudební video "Customer Is King" za účelem vyjádření radosti ze spolupráce mezi ním a společností Rockstar Games.

Další lov pokladu na obzoru!

Propojení mezi hrami Grand Theft Auto V a nadcházející westernovou akcí Red Dead Redemption 2 je občas zřejmé i na načítacích obrazovkách GTA V. Jistě si většina z vás vzpomene na lov pokladu, kdy jste na základě in-game emailu pátrali po mapě a hledali důkazy. Nalézt jste mohli krásný zdobený revolver a po splnění jednoduchého úkolu jste získali příjemných 250 000 GTA$. Asi nejzajímavější na tom celém je, že když si pořídíte právě Red Dead Redemption 2, zmiňovaný revolver získáte i tam. Pokud se vám nic takového nevybavuje, bedlivě sledujte svůj herní email.

V následujících týdnech se očekává něco podobného. Šťouralové vytáhli z kódu hry kamennou sekeru, která se bude hledat velmi podobným způsobem a bude také přenesena do prequelu kovbojského dobrodružství, jež vychází už 26. října pro PS4 a Xbox One.


Grand Theft Auto V koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama