DLC pro Mafii 2 v krabicové verzi s češtinou
Mafia Novinka DLC pro Mafii 2 v krabicové verzi s češtinou

DLC pro Mafii 2 v krabicové verzi s češtinou

Jan Bičan

Jan Bičan

6

Od českého distributora Cenegy, který má na starosti Mafii 2, jsme se dozvěděli, že DLC pro tento akční titul budou k dispozici v krabicové verzi s kompletní lokalizací.

Reklama

Na dotaz, jak to bude s přídavnými balíčky pro Mafii 2 v České republice, jsme dostali od Chalida Himmata ze Cenegy velmi zajímavou odpoveď: „Připravujeme vydání všech DLC v plně lokalizované podobě. Pro PC a Xbox360 budou existovat krabicové verze, pro PS3 pouze v digitální podobě. V současné době se CZ verze testují a dodělávají poslední věci. Čekáme na konkrétní informace od 2K, abychom mohli následně informovat naše zákazníky. Podle předběžných plánů ale budou tyto balíčky v prodeji až od listopadu letošního roku (zřejmě jedno vydaní obsahující všechna DLC)".

A protože jsme zvídaví a chceme pro vás vyštrachat co nejvíce informací, požádali jsme o menší upřesnění. Chalid dodal: „Krabicové verze budou obsahovat buďto DVD s obsahem (aby si jej člověk nemusel stahovat z internetu) nebo s kódem ke stažení. To nyní řešíme a ještě není znám finální verdikt. Jestli půjdou DLC koupit zvlášť přes Xbox Live bohužel také ještě nevíme. V balení bychom měli mít minimálně dva DLC a možná bude ještě nějaké další. Těžko říct.“ Na oficiální cenu a seznam obsahovaných DLC si budeme muset počkat.

Mafia 2 vyšla v Evropě 27. srpna a již dva týdny se drží na první příčce žebříčku nejprodávanějších her ve Velké Británii. Proč tomu tak je se můžete dozvědět z naší obsáhlé recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama