DLC: Sdělte svůj názor
Blogy čtenářů Článek DLC: Sdělte svůj názor

DLC: Sdělte svůj názor

Většina lidí si v poslední době stěžuje na až moc veliký počet DLC a na ušitou boudu na hráče. Tak jsem se rozhodl s vámi, kterým DLC prožírá…

Reklama

Většina lidí si v poslední době stěžuje na až moc veliký počet DLC a na ušitou boudu na hráče. Tak jsem se rozhodl s vámi, kterým DLC prožírá peněženku, sdílet svůj názor a vyslechnout i ten váš.

Klaďas a Záporák

Nenávidím DLC a netajím se tím. Dříve jste si koupili hru a prostě hráli, dokud vás neomrzela. Poté přišel nějaký chytrý človíček (Klaďas), který vymyslel, že by náruživí hráči měli dostat nějaké přídavky do jeho oblíbené hry. On bude spokojen z přídavku a oni vydělají.

Ale poté přišel na scénu ten špatný, ten kterého nazýsváme Záporák. Ten si spočítal kolik hráč je schopen investovat a vymyslel takovou fintu. Nadnesl návrh, že nepřidají přídavky, ale ořezají hru jako takovou a to dají lidem jako přídavky. Ovšem to je vůči hráčům neskutečně nefér. Akorát nás ždímají o peníze, aby jsme si kupovali hru po částech.

Empire Bay: Sandbox bez volné jízdy?

Nejvíce se v poslední době nespokojené názory směřují k Mafii II. Já se vůbec nedivím. Sám jsem klel. V původní Mafii byl velikým tahákem "Volná jízda", která z Mafie dělala ten pravý sandboxový zážitek.

Někde jsem nedávno četl že češi udělali Mafii II. Poté přišly z 2K (Záporáci) a ty si vzali seznam náplně hry... A škrtali. Už to jelo. Tohle tam nebude, tohle tam nebude, tohle bude v DLC, tohle taky atd. A takhle ze hry zbyla tak polovina.

Nevím na kolik je to pravda, ale vůbec bych se nedivil. Češi si totiž naší fanouškovské obce cení.

Bez nás hráčů by druhý díl přeci jen vůbec nevznikl.

Češi udělali Mafii, my jsme ji kupovali natolik, že si řekli: "Sakra takový zájem? Tak to by měl být druhý díl!". Ovšem poté to všechno spadlo pod 2K.

A myslím, že když měli nadzemní dráhu už v prvním dílu, v té době. Nedalo by jim to tolik práce to nevyškrtnout i z druhého dílu. A takové věci jako Volná jízda. Kruci vždyť to bylo jedno z největších lákadel Mafie!

A kam se poděla "Extrémní jízda"?! Ta je teď ve studiu pod názvem: DLC

 

A co vy na to?

Kam se tedy poděla původní myšlenka sponzorovat hráče dodatky, které se do hry buď nevešly nebo na ně přišly až po vydání? Jó, to by mě také zajímalo.

Každopádně svůj názor jsem vám sdělil a jsem nesmírně rád, že jsem si mohl takhle vylít své pocity a říci vám své názory.

 

Tak teď k té druhé části tohoto článku. Zajímal by mě váš osobní názor. Čistě subjektivní.

Co si myslíte o DLC vy? Je to dobrý či špatný nápad? A budete do tohoto investovat své úspory?

Budu velice rád když si přečtu vaše názory :)

JakER

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama