DLC The Delicious Last Course do Cupheada odloženo
Cuphead Novinka DLC The Delicious Last Course do Cupheada odloženo

DLC The Delicious Last Course do Cupheada odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Zase za to může pandemie koronaviru.

Reklama

Cuphead, krásně stylizovaná hra do kreslené grotesky z třicátých let minulého století, obohacená o neskutečně chytlavou jazzovou hudbu, rozhodě prozkoušela nervy nejednoho hráče, jelikož její nekompromisní obtížnost byla kolikrát příliš i na zkušené ostrostřelce.

To ovšem nic neměnilo na tom, že se jedná o vysloveně parádní záležitost, která posbírala i nejedno ocenění, a to nejen v rámci videoherní branže.

Autoři ze studia MDHR pak aktuálně pracují na rozšíření The Delicious Last Course, kde se Cuphead a Mugman spojí se slečnou Chalice v novém dobrodružství, které se bude odehrávat na zcela novém ostrově, kde samozřejmě přijde na různé přidané zbraně, bosse a schopnosti.

DLC bylo ohlášeno již v roce 2018, avšak stále jsme se ho nedočkali a bohužel se ho ani ještě nějaký čas nedočkáme, jelikož vývojáři byli donuceni jeho vydání odložit.

Tato politováníhodná skutečnost byla ohlášena za pomoci krátkého dopisu komunitě:

"Zatímco je Delicious Last Course pokračováním velkého příběhu Cupheada a Mugmana, tak se taktéž jedná o závěr příběhu, jenž započal v onen osudný den v Ďáblově kasínu.

Ve stylu studia MDHR se nespokojíme s ničím jiným, než aby tato kapitola byla naší nejlepší prací. Během vývoje jsme sami sebe vyzvali k tomu, abychom do animací, designu i hudby The Delicious Last Course dodali vše, co jsme se zatím naučili.

Dosáhnutí tohoto standardu bylo pro nás během globální pandemie velkou výzvou, protože ta zasáhla mnoho našich vývojářů. Takže místo toho, abychom kvůli COVIDu udělali v naší vizi nějaké kompromisy, jsme se usnesli udělat obtížné rozhodnutí, jímž je odložení vydání The Delicious Last Course do té doby, než si sami nebudeme jisti kvalitou, která potěší naší Cuphead komunitu tak, jak by měla.

Víme, že mnoho z vás na návrat na ostrovy Inkwell dychtivě čekalo, naším úkolem je proto udělat tento výlet zpět v příštím roce skutečně magickým.

Se srdečným pozdravem,

Chad a Jared Moldenhauer"

DLC The Delicious Last Course do Cupheada odloženo

Tyto zprávy jsou tedy pro fanoušky jistě smutné, ale pokud to bude vynahrazeno kvalitou, jakožto věříme, že ano, tak ono čekání rozhodně bude stát za to.

Digitální PC verzi Cuphead můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama