DLC Winds of Magic do Warhammer: Vermintide 2 dostává gameplay ukázku
Warhammer: Vermintide 2 Novinka DLC Winds of Magic do Warhammer: Vermintide 2 dostává gameplay ukázku

DLC Winds of Magic do Warhammer: Vermintide 2 dostává gameplay ukázku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Krev, meče a Mínotaurus.

Reklama

První pořádná expanze do akční fantasy rubanice Warhammer: Vermintide 2 na sebe nechala poměrně dlouho čekat. Ovšem nyní se "magické větry" konečně pořádně zvedly a přivály nám první masitou ukázku z připravováného dodatečného obsahu.

Ta nám dává ochutnat první várku nových zbraní a nepřátel, kdy nemůže chybět ani legendární Mínotaur. Nejdůležitější novinkou celého rozšíření se pak ale stanou titulní Větry (Winds), které ztransformují jednotlivé levely původní hry a mimo jiné i přidají mutátory, výrazněji upravující hratelnost. Také se dočkáme různých nových úkolů, v podobě zabírání objektů či masakrování dané skupinky nepřátel. Kdyby vás ale staré, leč modifikované mapy, přestaly bavit, můžete se těšit na nový přídavek do rodiny s názvem Dark Omens.

Další klíčový prvek přídavku bude postupně se upravující obtížnost. Jak budete se svými parťáky postupovat v nekončících etapách hry, obtížnost se bude čím dál více ztěžovat, a to až do takové míry, že bude hra ve výsledku nedokončitelná. Tvůrci z Fatshark toto rozhodnutí odůvodňují tím, že nechtějí, aby hráči narazily na obtížnostní limit, kdy se již už nebude dál posouvat.

Plánováné datum vydání je pro stanoveno na 13. srpna pro PC, PS4 a Xbox One. Pokud si hru předobjednáte na Steamu, dostanete okamžitý přístup do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama