Dnes se dočkáme novinek ohledně Need for Speed
Need for Speed Novinka Dnes se dočkáme novinek ohledně Need for Speed

Dnes se dočkáme novinek ohledně Need for Speed

Ondřej Partl

Ondřej Partl

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Že by remaster Hot Pursuit?

Reklama

Aktualizace: I další úniky ukazují na Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, kdy by podle nich měla hra vyjít 6. listopadu, bude obsahovat všechny dostupné DLC a dokonce i formu nového obsahu, který se má skládat z více jak 30 výzev, nových kosmetických doplňků, trofejí a dalšího. Multiplayer by měl dokonce umožnit cross-platform hraní.

Součástí úniku byla i trojice obrázků, ukazujících vylepšený vizuální kabátek (vypadající víceméně stejně jako originál).

Původní text: Poslední díl arkádových závodů Need for Speed s podtitulem Heat příliš neoslnil, avšak své fanoušky si určitě našel.

Společnost EA nicméně začala na oficiálním twitter účtu hry lákat na nové oznámení spojené se sérií, ke kterému dojde dnes v 17:00 našeho času, podle oficiálních stránek, kde probíhá odpočet a na němž poté naleznete i přichystanou ukázku.

Na obrázku v příspěvku můžeme nalézt SPZtku 510 (policejní kód pro pouliční závody a samozřejmě 5. října, kdy se titul představí), policejní auta a poutač na Big Joeovu pizzerii.

Prozatím se jistě neví, jakého odhalení se v tento čas dočkáme, nicméně všechny zvěsti ukazují k tomu, že se bude jednat o remaster Need for Speed: Hot Pursuit z roku 2010, čemuž nasvědčují i různé úniky.

Jistí si ovšem budeme až za pár hodin.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama