Dnes startuje GTA Online
GTA 5 Novinka Dnes startuje GTA Online

Dnes startuje GTA Online

Redakce

Redakce

79

Kdy přesně bude multiplayer GTA V spuštěn a co vše nabídne? To se dočtete v tomto článku <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Rockstar prostřednictvím oficiálních stránek nastínil samotné spuštění multiplayeru Grand Theft Auto V, do kterého se bude moci vydat každý majitel PS3 nebo X360 verze hry již v průběhu dnešního dne (jakmile proběhne aktualizace PSN a XBL). Hra si pak automaticky stáhne malou aktualizaci, která odemkne GTA Online. Podle Rockstaru ve 13:00 našeho času, snad tedy i na evropském PSN, kde aktualizace probíhají pravidelně až ve středu.

Grand Theft Auto Online se odehrává několik měsíců před událostmi v příběhové části GTA V. Pokud si někoho pozvete do vašeho bytu, tak se bude jednat o přátelskou návštěvu. Jinými slovy se nemusíte bát, že by druhý hráč vzal pistoli a začal ve vašem luxusním obýváku střílet. Stejně tak vám nebude moci z garáže ukradnout automobil.

Stejný dům může vlastnit více hráčů, každý hráč ale bude mít předem daný prostor. Ten bude moci upravovat apod. Peníze budete moci vydělat nejrůznějšími aktivitami, včetně plnění misí, vykrádáním obchodů atd.

V následujících týdnech a měsících má v plánu Rockstar do GTA Online přidat nové aktivity, které vám zaručí další peníze a především vás opět zabaví. Krom toho budete moci vytvářet vlastní závody a deathmatche, a to již na podzim s nástrojem Content Creator.

Samotná tvorba postavy bude založené na novém systému. Nejprve si vyberete geny své matky a otce a následně určíte čí geny budou mít větší váhu. Na výběr máte spoustu možností. Nakonec si můžete vytvořit chlapce, dívku nebo starého protivného chlápka. Vše je jenom na vás, pochopitelně v samotném multiplayeru můžete svého hrdinu dále přizpůsobit, stačí navštívit kadeřnictví, obchod s oblečením a další doplňky.

Mějte na paměti, že peníze vše neřeší. I když budete mít na svém účtu statisíce nebo miliony, tak si stejně nebudete moci dovolit vše. Věci budou sice levnější než v singleplayeru, avšak budou se postupně odemykat získáváním Reputation Points (body reputace). Ty budete získávat za nejrůznější aktivity v herním světě. Takže pokud se rozhodnete do hry investovat další peníze a za mikrotransakce si koupit peněžní karty, tak si stejně nebudete moci na začátku koupit vše, po čem toužíte.

Mohlo by vás zajímat

Rockstar detailně představil GTA Online

Odhalena cena za mikrotransakce v GTA Online

V GTA Online nejspíš bude možné utíkat z vězení

Nové informace o GTA Online

Recenze Grand Theft Auto V

Novinka převzata z naší fanstránky o GTA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama