Dnes vychází Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Dnes vychází Star Wars Jedi: Fallen Order

Dnes vychází Star Wars Jedi: Fallen Order

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Padawanem na útěku v nové akční adventuře od autorů Call of Duty a Titanfall.

Reklama

Ani si to neuvědomujeme, ale každým rokem vychází rovnou několik titulů s licencí Star Wars. A zatímco ten poslední, pro virtuální realitu určený Vader Immortal: A Star Wars VR Series mnoho vzruchu nenadělal, dnes vycházející akční dobrodružná hra pro jednoho hráče Star Wars Jedi: Fallen Order už vypadá zajímavěji. Přitom Star Wars hry vycházejí skoro čtyři desetiletí, protože zcela první licencovaný titul Star Wars: The Empire Strikes Back pro počítač Atari 2600 a konzoli Intellivision byla primitivní 2D střílečka z bočního pohledu vydaná již roku 1982:

 

Dnes vychází Star Wars Jedi: Fallen Order

 

Ostatně ten kostičkový screenshot je z ní, tak jej alespoň můžete porovnat s dolním obrázkem ze současnosti, jak se videohry za těch skoro čtyřicet let totálně změnily. Na Star Wars Jedi: Fallen Order je zajímavé, že nepatří do žádné dosavadní řady Star Wars, ale je to samostatná vesmírná adventura v hlavní roli s mladým padawanem jménem Cal Kestis, který unikne likvidaci Jediů ve filmu Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů z roku 2005, na nějž tato hra navazuje.

Při své výpravě za obnovením svého rozprášeného řádu musíte posbírat kousky roztříštěné minulosti, hlavně dokončit výcvik, osvojit si nové a mocné schopnosti světlé strany Síly a naučit se mistrovsky ovládat světelný meč – a samozřejmě být stále o krok před Impériem a jeho nebezpečnými inkvizitory, kteří po vás stále čmuchají!

 

Dnes vychází Star Wars Jedi: Fallen Order

 

Star Wars Jedi: Fallen Order je titul od kalifornských Respawn Entertainment Jasona Westa a Vince Zampelly, tedy zakladatelů Infinity Ward a duchovních otců série Call of Duty. Respawn Entertainment od roku 2010, kdy začal fungovat, stojí za sérií Titanfall a Apex Legends, přičemž to jsou také ti, kteří připravují nový Medal of Honor: Above and Beyond pro virtuální realitu.

Hra Star Wars Jedi: Fallen Order je postavena okolo Unreal Enginu 4, vyšla dnes pro PC, PS4 a X1 v digitálních i krabicových edicích a je také součástí předplatného EA Origin Access Premium. Na Xzone ke krabicových variantám zdarma obdržíte originální fusky Star Wars BD-1 a taktéž balíček skinů pro váš světelný meč a robůtka BD-1 (do vyprodání zásob):

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama