Dnes vychází Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Novinka Dnes vychází Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Dnes vychází Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Michal Jonáš

Michal Jonáš

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Velikosti dat a záplat ke stažení + hardwarové požadavky.

Reklama

Ode dneška je v prodeji Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, ale pozor, pouze jeho dražší edice. Jejich vyšší cenu jako jeden z bonusů pro nedočkavé vyvažuje možnost hrát o 3 dny dříve, protože standardní levnější verze hry se začne prodávat až od 4. října.

Pokud jste se zúčastnili v neděli skončené veřejné bety, tak máte dobrou povědomost o tom, jak bude finální hra vypadat. O všech edicích a variantách Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint jsme obsáhle informovali již dříve, takže jen telegraficky: hra vychází na platformy PC, PS4, X1 celosvětově celkem ve 4 různých edicích. Hra je k dostání jak v digitální, tak i krabicové verzi.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint je součástí služby Ubisoft Uplay+, takže pokud ji máte předplacenou za 14,90 EUR měsíčně, tuto hru si na PC zahrajete zdarma. Digitální PC verze začínají na klasických 59,99 EUR (cca 1550,-), konzolovky jsou pak dražší od 1799,-. Za digitální objednávku přes Ubisoft UPlay/PlayStation Store/Microsoft Store dostanete stažitelný balíček Sentinel Corp. Pack, obsahující jednu zbraň, vozidlo a mundúr:

 

Dnes vychází Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

 

Krabičkové balení je k dispozici pro všechny platformy (i pro PC), když začíná na doporuč. ceně 1499,- za PC mutaci, konzolovky začínají na 1699,-. Xzone již k základní edici dodává bohaté herní bonusy ve stažitelném balíčku Sacred Land Pack s jednou misí, zbraní, kredity a zkušenostními bodíky navíc:

 

Dnes vychází Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

 

Ještě informujeme o malé změně: Ubisoft se rozhodl na poslední chvíli, že hru zpřístupní ke stažení i hraní o 3 dny dříve úplně pro všechny předobjednávky jakýchkoli i obyčejných edic, nikoli jen těch dražších, jak původně plánoval. To se týká všech verzí a platforem vyjma PS4 verze. Ta by měla být ke stažení až od půlnoci (23:59) 1. října.

Jaké velikosti si v případku digitálních variant musíte postahovat? Na X1 je samotná hra veliká 40,1 GB + 13,5 GB velká záplata. Na PS4 si stáhnete 47,3 GB + 10 GB velkou první opravu. A na PC to dělá 41,4 GB (distribuce z UPlay a Epic Games Store). Patch se na PC žádný nestahuje, protože všechny opravy jsou již součástí hry. Může také dojít k tomu, že první stažení bude větší, než ty výše uvedené velikosti samotných herních dat. Pak se hra stahuje vcelku již se záplatou, což je v pořádku.

A pro majitele krabicových verzí je důležitá informace, že bez stažení Day One patche hru nespustí (pokud tedy nemáte konzoli offline). Servery pro online hraní Ubisoft spustil již v předstihu od pondělka 30. září ve 13 hodin našeho času. A nakonec předkládáme oficiální hardwarové požadavky:

 

Dnes vychází Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama