Dnes vyšla FIFA 20
FIFA 20 Novinka Dnes vyšla FIFA 20

Dnes vyšla FIFA 20

Michal Jonáš

Michal Jonáš

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prozatím jen v dražších edicích.

Reklama

Po japonském fotbálku od Konami eFotball PES 2020 ode dneška postupně vychází i jeho americká konkurence FIFA 20 od EA Sports. Dnes vydávání startuje výhradně dražší FIFA 20 Championship a Ultimate edice. Krabičková varianta hry je ode dneška u nás dostupná pouze jako Championship edice pro X1. Ultimate jen digitálně z EA Originu. Oficiální datum vydání nové FIFy je 27. září, šampionská a ultimátní edice má právě jako bonus přednostní vydání o 3 dny dříve.

A čím by FIFA 20 chtěla zaujmout? Především se chlubí novým zpracováním míče do stran, novými animacemi obranných zákroků (natáčel je obránce Liverpoolu Virgil van Dijk) a přepracovanou (stoupající a plavající střely) a náročnější střelbou. Inovovány mají být i animace pro reálnější pohyb, ale v tomto se myslím stále FIFA nedokáže vyrovnat PESu, který v pohybu působí již dlouhá léta mnohem uvěřitelněji.

 

Dnes vyšla FIFA 20

 

Novým režimem hry je také návrat pouličního fotbálku v módu Volta Football od zápasů 3 x 3 až po 5 x 5 hráčů. Celkový počet pažitů dělá 17 hřišť a stadionů z 5 kontinentů. Naprostá většina z toho jsou samozřejmě plně licencované a skutečné sportovní stánky. FIFA 20 obsahuje českou lokalizaci a v ořezanější variantě FIFA 20 Legacy Edition vyjde i na Nintendo Switch.

FIFA 20 ve standardní (krabicové i digitální) edici stojí pro PS4 a X1 klasických 1799,-, PC verze je v obou distribučních kanálech drobně levnější za 1549,-. Na Originu FIFA 20 stojí od 59,99 EUR (cca 1550,-). Zatímco ke standardní edici dostanete až 3 vzácné zlaté balíčky do FIFA 20 Ultimate Teamu (jeden týdně po dobu tří týdnů), tak do dražší Championship edice až 12 vzácných zlatých balíčků (jeden týdně po dobu 12 týdnů) a do nejdražší Ultimate edice až 24 vzácných zlatých balíčků (dva týdně po dobu 12 týdnů).

Na Xzone ke všem krabičkovým edicím a verzím dostanete zdarma originální fialové tričko FIFA 20 Born to Play (do vyprodání zásob):

 

Dnes vyšla FIFA 20

 

Ještě připomínáme, že si můžete FIFu 20 vyzkoušet v demoverzi pro všechny hlavní platformy PC, PS4 a X1, a v rámci předplatného EA Origin Access Basic máte zdarma prvních 10 hodin hraní. Jako přeplatitelé služby EA Origin Access Premium pak máte plnou verzi FIFA 20 samozřejmě v ceně této služby.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zOsA3mc1xGw[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama