Do AC: Valhalla přibyla možnost zakoupit urychlení progresu
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Do AC: Valhalla přibyla možnost zakoupit urychlení progresu

Do AC: Valhalla přibyla možnost zakoupit urychlení progresu

Martin Pritula

Martin Pritula

31
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Známá mikrotransakce se krátce po vydání vrací i do nového dílu.

Reklama

XP boostery jsou bezesporu jednou z nejkontroverznějších podob mikrotransakcí, kterou Ubisoft v posledních letech používá. Assassin's Creed: Valhalla ale žádnou možnost zakoupení těchto urychlovačů herního progresu neměla a v některých recenzích to dokonce bylo vypichování jako klad oproti předchozím dílům. Co ale není, může být a s poslední aktualizací byla do hry tato možnost propašována.

Za 1000 Helix kreditů (což je ekvivalent 250 Kč) si můžete zakoupit trvalé navýšení zkušeností, které ve hře získáváte o 50 %. Za 1500 Helix kreditů pak získáte nejen navýšení zkušeností, ale i navýšení získávaných peněz taktéž o 50 %.

Magazín Game Informer se na Ubisoft obrátil s žádostí o komentář na téma, proč byla do hry tato možnost přidána. Komentář zní následovně:

Jelikož vydáváme a chystáme se vydat velké množství dodatečného obsahu, chceme dát hráčům možnost rychleji pokročit v jejich postupu. Tyto pomůcky umožňují hráčům, kteří nemají čas plně prozkoumat svět hry Assassin's Creed Valhalla, aby mohli urychlit svůj postup a získat tak tu nejlepší výbavu i další předměty podstatně rychleji. Tito hráči si například mohou zakoupit mapy, které odhalí některá zajímavá místa na světě, ale přesto je budou muset navštívit a hrát, aby své odměny získali.

Určitě se s námi podělte v komentářích o svůj názor na tyto možnosti. Osobně však nevidím důvod, proč by nemohli vývojáři nabídnou speciální režim/obtížnost, který by hráčům tuto možnost poskytl okamžitě a bez dalších poplatků.

Assassin's Creed Valhalla si můžete ve verzích pro konzole zakoupit v obchodě Xzone.

Dále si můžete přečíst naší recenzi i redakční dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama