Novinka Do Age of Empires II: Definitive Edition dorazí kultura Indů

Do Age of Empires II: Definitive Edition dorazí kultura Indů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Prozkoumat ji budete moci ve trojici nových kampaní.

Reklama

Vylepšená verze kultovní hry Age of Empires II s dovětkem Definitive Edition se dočká už v pořadí třetího velkého rozšíření.

To se jmenuje Dynasties of India, kdy do hry přinese tři nové civilizace, přičemž každá z nich nabízí nové jednotky i speciální technologie.

Těšit se tak můžete na Bengálce, kteří se zaměřují na slony (dorazí i speciální obrněný slon) a námořní jednotky, kdy oboje nabídne různé bonusy, přičemž navíc při postupu do dalšího věku automaticky získáte dva vesničany. Drávidové se zase pokusí ovládnout obchodní cesty v Indickém oceánu, k čemuž jim dopomohou Urumi válečníci či masivní plavidlo Thirisadai. Gurjarové posléze preferují pohyb po souši, kterou mohou dobývat za pomoci rychlých jezdeckých jednotek a vrhačů čakramů.

S těmito novými národy se také dočkáme trojice nových kompletně namluvených kampaní, v nichž se vydáte napříč Indií a odhalíte různé příběhy historie. Během užívání tohoto nového obsahu pak půjde odemknout 21 dodatečných achievementů.

Datum vydání je stanoveno na 28. dubna.

Expanzi si můžete předobjednat už nyní na Steamu i v Microsoft Store, kdy v prvním vás vyjde na 9,99 eur (245 Kč), zatímco v druhém na 249 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama