Do Anthem dorazil nový event
Anthem Novinka Do Anthem dorazil nový event

Do Anthem dorazil nový event

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ten navazuje na události Cataclysmu.

Reklama

"Pohroma Cataclysmu byla sice úspěšně odvrácena, ale i přes to je svět Anthemu zamořen mnoha nebezpečenstvi. Mezi stromy se hromadí hustá mlha a v dálce se ozývají zlověstné zvuky. Lidé Bastionu se shromáždili, aby s odhodlaním povstali proti temnotě. Fort Tarsis je hrdý na své rozdělané ohně, barevné vlajky a kosti zdecimovaných nepřátel. Je to bašta představující bezpečí uprostřed nastoleného chaosu. Sezóna lebek značí proměnu z nutnosti přežití na oslavu života a odvahy, čelící tváří tvář temnotě. Jste připraveni postavit se svému strachu, Freelanceři?"

Takto začíná oficiální zpráva od EA, která blíže popisuje nový event Season of Skulls, jenž se objevil ve hře Anthem.

Stejně jako předchozí Cataclysm nabízí množství všemožných odměn a výzev, které mohou hráči podstupovat. Zároveň k účasti v tomto eventu nepotřebujete žádný určitý level, tedy se do jeho událostí můžete pustit ihned poté, co dohrajete hlavní Incursion příběh.

Zároveň ve Freeplay módu nově narazíte na speciální události v podobě anomálií, po jejichž úspěšném splnění (minimálně třech v jedné seanci) odemknete souboj s bossem, který se každým týdnem bude měnit a z něhož můžete získat jedny z nejlepších odměn.

Během "sezóny lebek" dále budete získávat krystaly, za které si můžete koupit speciální War Chesty a věci v Herschelově obchodu. K tomu došlo i k navýšení drop-ratu legendárních věcí o 250% a přidání možnosti nákupu War Chesty, která bude obsahovat pouze legendární loot.

Mimo to proběhlo i několik úprav v samotné hratelnosti, jejichž plný výčet si můžete přečíst na stránkách hry.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama