Do bunkru až v květnu. Nový díl hororové série Amnesia hlásí odklad
Amnesia: The Bunker Novinka Do bunkru až v květnu. Nový díl hororové série Amnesia hlásí odklad

Do bunkru až v květnu. Nový díl hororové série Amnesia hlásí odklad

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V The Bunker se podíváme do první světové války.

Reklama

Na čtvrtý díl hororové série Amnesia si budeme muset počkat. Vývojáři ze studia Frictional Games oznámili, že termín vydání se posouvá z března na 16. května. Titul s názvem Amnesia: The Bunker si budeme moct zahrát na PC (konkrétně na Steamu, Epic Games Store i GOGu) a konzolích PlayStation a Xbox.

Nový díl by měl být oproti předchozím rozsáhlejší a malé studio se v posledních dnech potýká s různými nemocemi, což způsobilo zdržení. "Je pro nás důležité zachovat se vůči hře správně a ve světle těchto přestávek ve vývoji nechceme konečný produkt uspěchat," stojí v oficiálním vysvětlení s tím, že tým potřebuje ještě několik týdnů na práci.

Ve hře zaujmeme roli Henriho Clémenta, francouzského vojáka trpícího ztrátou paměti, který musí během první světové války přežít v děsivém bunkru. K dispozici má jen revolver a baterku, vše ostatní musí najít po cestě. Bunkr je však labyrint plný pastí, nepříjemných zvuků a stínů. Navíc se v jeho chodbách skrývá i jakési neznámé monstrum. "Hra je příběhem o přežití a vůli žít i v těch nejnáročnějších podmínkách," slibuje studio. To kromě série Amnesia vytvořilo i existenciální sci-fi horor SOMA.

Čtvrtý díl série The Bunker by měl přinést větší důraz na souboje a nebudou chybět ani hádanky. Vývojáři taky už dříve uvedli, že prostředí či nepřátelé se budou umět přizpůsobovat chování hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama