Do EA a Origin Access přibude Battlefield V a A Way Out
A Way Out Novinka Do EA a Origin Access přibude Battlefield V a A Way Out

Do EA a Origin Access přibude Battlefield V a A Way Out

Jan Tomanek

Jan Tomanek

30
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

První se dočká Battlefield V.

Reklama

Nedávno jsme se dozvěděli, že služba EA Access v červenci konečně zavítá na konzoli od Sony. Při té příležitosti vyšlo i krátké video, které má na tuto službu hráče na PS4 nalákat. Video je klasicky složeno ze sestřihu her, které si přes EA Access budeme moci zahrát. Dva tituly však od ostatních vyčnívají. Ty totiž ve službě ještě nejsou.

Není to žádné oficiální oznámení, lze se však s velkou pravděpodobností domnívat, že seznam v blízké době doplní. Prvním titulem je Battlefield V. Tuto hru snad není nutné více představovat, ale kdyby náhodou - FPS akce situována do období druhé světové války. Je zaměřená hlavně na online hraní s množstvím zbraní i vozidel. Obsahuje i kampaň pro jednoho hráče, to však není ani zdaleka věcí, kvůli které byste o pořízení uvažovali.

Druhým je indie titul A Way Out. Nenechte se zmást přízviskem indie. Hra i přes svou krátkou herní dobu si kvalitou nezadá s tituly z AAA produkce. Chopíte se role jednoho z dvou trestanců a vaším úkolem je "jednoduše" uniknout z vězení. Hru lze hrát sám, ale je silně doporučováno hrát se známým ve dvojici. Plusem je, že hru nemusí vlastnit oba, nýbrž pouze jeden z dvojice. Ten svého přítele pozve do hry, ten si ji stáhne a spolu pak mohou hru kompletně dohrát.

Hry obvykle vstoupí po dobu maximálně 12 měsíců do tzv. Vaultu. Poté hra putuje do samotné služby. U Battlefieldu V je poté ještě jeden háček. Nemusí se úplně jistě jednat o službu EA Access, ale může jít pouze o promo ke zkušební verzi, která je časově limitována na 10 hodin. Jisté však je, že Battlefieldu V se dočkáme dříve než zmíněného A Way Out. Jak to všechno bude se dozvíme již v červenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama