Everspace 2 Novinka Do Everspace 2 přibyla nová velká aktualizace

Do Everspace 2 přibyla nová velká aktualizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Podívejte se do hvězdného systému Zharkov.

Reklama

Vesmírné dobrodružství v Everspace 2 můžeme v předběžném přístupu zkoušet už od ledna tohoto roku, kdy od té doby do hry dorazila jedna velká obsahová aktualizace.

Během včerejšího dne ovšem vyšla už druhá, které nese název Zharkov: The Vortex.

Z názvu je asi jasné, že přidává kompletně nový hvězdný systém, v němž na vás čekají další aktivity, tajemství, puzzly, boss, ale i třeba různé bouřky. Také zde okusíte pokračování příběhu, kde potkáte i nového společníka, jímž je Tareen, jehož můžete znát z Everspace: Encounters.

Dalším výrazným příspěvkem je následně nový typ lodi, nesoucí označení Vanguard. Jedná se o lehké bojové plavidlo, které se velice dobře ovládá a je schopné se vyhýbat téměř všemu, co na něj pošlete. Chlubit se pak může třeba zvýšeným poškozením při střelbě zezadu, tudíž od vás bude vyžadovat, abyste neustále měnili svou pozici.

Do Everspace 2 přibyla nová velká aktualizace

Kromě toho se ale také dočkáte nových prvků hratelnosti, jako jsou třeba speciální mise, kde budete ovládat malého drona. Také bylo přidáno několik kusů vybavení, jako je třeba fúzní hák, nové typy raket (korozní, rozbíjející zbroj či štíty a destabilizační) nebo dodatečné minové spouštěče. Svého vylepšení se dočkalo i uživatelské rozhraní, především to při craftění.

No a v poslední řadě bylo taktéž opraveno mnoho technických problémů, kdy bylo zrychleno kopírování souborů (autoři očekávají, že hra ve finální verzi bude zabírat 75 GB).

Do Everspace 2 přibyla nová velká aktualizace

Na kompletní seznam změn se můžete podívat zde.

Titul je aktuálně možné na Steamu zakoupit ve slevě za 30,39 eur (780 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama