Do Evolve míří nová skupina lovců
Evolve Novinka Do Evolve míří nová skupina lovců

Do Evolve míří nová skupina lovců

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

12

Budou noví lovci stačit na Behemonta?

Reklama

Jelikož každé monstrum potřebuje svého lovce, tak i Behemont dostane svou specifickou loveckou skupinu, která proti němu bude účinnější než základní sestavy z Evolve.

Prvním z nových členů posádky je Torvald, který měl již s monstry čest. Díky nim se stal polovičním robotem, který je vybaven dělem, brokovnicí a granáty. Dělo se postará, aby byl tento assault účinný i na větší vzdálenosti.

Druhým odvážným lovcem bude trapper Crow. Je samotář, který zná Shear jako své boty. Při lovu mu pomáhá netopýr Gobi, kterého je dobré vypouštět skutečně často, protože funguje jako skaut, jenž zvýší dohled celé skupiny. Crow je vybaven ještě útočnou puškou, která má dva módy střelby: rychlopalný a dávkovaný. Ten má krom zranění také zpomalující účinek. Účinná je také kinetická puška, jež dokáže zraňovat monstrum i skrz brnění.

Třídu medic zde zastupuje Slim, který byl před určitou dobou člověkem. Pár změn v DNA z něj však udělalo hmyzího hybrida. Jeho hlavním zbraní je Leech Gun – vysává z monstra sílu. Její použití umožňuje častěji zapínat speciální schopnosti medika. Slima doprovází healovací droid uzdravující členy lovecké družiny, ale jen když nejsou pod útokem. Závěrečnou schopností tohoto hmyzího lovce je pachový plyn, díky kterému vás monstrum neucítí.

Poslední postavou z nové skupiny je pilotka Sunny, která je prakticky jedním z prvních vytvořených lovců. Je to dobrá přítelkyně Abeho a Parnella. Do boje sebou přináší drony, kteří dávají štít na její spolubojovníky. Mimo to také dokáže posílit jetpacky, takže lovci doletí dál a hlavně jim nedojde šťáva. Její výbavu zakončuje granátomet užívající jako munici malé atomové bomby.

Monstrum se na Shear dovalí ve stejný den jako jeho pronásledovatelé. Nová DLC dorazí již 31. března na všechny platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama