Do Fall Guys pravděpodobně míří Doom Slayer
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Do Fall Guys pravděpodobně míří Doom Slayer

Do Fall Guys pravděpodobně míří Doom Slayer

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Známý zabiják nestvůr bude mít tentokrát jiné soupeře.

Reklama

Roztomilá battle royale hra od vývojářů z Mediatonic, Fall Guys, za chvíli zamíří do nové sezóny, která tentokrát bude v zimní tématice. Součástí této sezóny budou i nové skiny a překážky. Roztomilost této hry by ale mohl narušit nový skin, kterým pravděpodobně bude známý zabiják démonů, Doom Slayer.

Příchod Doom Slayera do Fall Guys zatím nebyl oficiálně oznámen, nicméně z několika příspěvků na Twitteru lze usoudit, že se to skutečně stane. První Tweet přišel od oficiálního účtu Fall Guys, který ukazoval fotku, na níž je zobrazen stín. Ten svým tvarem velmi připomíná brnění Doomguye. Podobné příspěvky a narážky pak následovaly z oficiálního účtu hry Doom.

V další sezóně si budou moct hráči vyzkoušet i nové překážky. Jednou z nich bude obrovský, houpající se zvon. Fanoušci v současné době hlasují pro pojmenování tohoto zvonu na Twitteru, přičemž „Ringus Dingus“ má nad ostatními možnostmi obrovský náskok.

Novinkou budou i roztomilí tučňáci. U nich není zcela jisté, jak přesně budou ve hře fungovat. Vypadá to ovšem tak, že hráči budou muset pronásledovat a zajmout tučňáky a měli by být mnohem zajímavějším cílem, o který se bude bojovat, než nějaká obyčejná vejce.

Do konce druhé sezóny ve Fall Guys zbývá osm dní a do té doby můžou hráči i nadále získávat korunky, skiny a barevná schémata. Přesné datum vydání pro třetí sezónu není stanoveno, ale pravděpodobně by to mělo být v týdnu od 7. do 13. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama