Do Falloutu 76 přichází velké změny
Fallout 76 Novinka Do Falloutu 76 přichází velké změny

Do Falloutu 76 přichází velké změny

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové zbraně, mód a zkušební verze zdarma.

Reklama

Když minulý rok vyšel Fallout 76, online nástupce oblíbené post-apokalyptické série, sklidil obrovskou vlnu nevole jak od fanoušků, tak i kritiků. Hře se vyčítal nedostatečný obsah, špatné technické zpracování i absence zajímavého příběhu a především questů. Postupem času titul dostával různá vylepšení a na dnešní E3 konferenci od Bethesdy bylo oznámeno mnoho výrazných změn, které by požitek z hraní měly zase o něco vylepšit.

Hlavní novinkou se má stát nový bezplatný update, pojmenovaný Wastelanders. Ten do hry přidává všemožné zbraně, brnění a další věci, kterými lze vašeho herního avatara vybavit. Nejdůležitější změna ale spočívá v návratu NPC charakterů a novém příběhovém questu. V něm bychom se měli dočkat možnosti voleb a jejich patřičných následků. Jinými slovy se dá říci, že na podzim by se Fallout 76 mohl dostat do podoby, v jaké měl vyjít při svém uvedení na PC, PS4 a Xbox One.

Trailer k ohlášení tohoto updatu můžete zhlédnout zde:

Kromě této velké aktualizace byla oznámena i jedna menší, která do Applachaské pustiny přidá battle-royale PvP mód, v němž se navzájem utká až 52 hráčů, bojujících o přežití ve stále se zmenšujícím ohnivém kruhu. Hraním tohoto režimu budete hodnoceni novým systémem progrese, postaveném na jednotlivých rancích. Zároveň zde můžete získat nové perky, jejichž užití vám hru zase o něco ulehčí, či unikátní skiny, s nimiž si lze herního avatara zase o trochu více upravit k obrazu svému.

Tento mód si můžete vyzkoušet ode dneška až do 17. června, kdy je i po stejně dlouhou dobu k dispozici na vyzkoušení samotná hra pro ty, kdo ji ještě nevlastní a chtěli by dát radioaktivní pustině šanci. Trial verze je dostupná na všech třech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama