Fortnite Novinka Do Fortnite dorazil Predátor

Do Fortnite dorazil Predátor

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Další lovec se připojuje do oblíbeného battle royale.

Reklama

Stále velepopulární titul Fortnite, jenž se už poměrně pěknou dobu drží mezi nejhranějšími hrami, zažívá pátou sezónu své druhé kapitoly, která je tentokrát především o těch nejlepších lovcích z různých světů.

Toto téma otevírá vrátka k mnoha zajímavým spolupracím, kdy jsme se dočkali už Master Chiefa ze série Halo, Krata z God of War či Manda z The Mandalorian.

Včerejším dnem posléze do hry přibyl další bijec, jímž je tentokrát intergalaktický válečník, jehož všichni známe jako Predátora.

Tato rasa mimozemských drsňáků s názvem Yautja už bojovala proti samotnému Arnoldu Schwarzeneggerovi a pro zábavu lovila xenomorphy ze série Alien.

Nyní se však během svého hledání hodného protivníka dostavila do barevného světa, díky čemuž si můžete otevřít pro své hraní hromadu kosmetických doplňků, emote a samozřejmě i samotný outfit, jenž vám za tohoto lovce umožní hrát. To vše lze odemknout v herním Battle Passu.

Do Fortnite dorazil Predátor

Navíc ale Predátora můžete potkat při samotném hraní, kde funguje jako boss, představující poměrně velkou výzvu.

Pokud se nicméně na něj cítíte, hledejte ho v tzv. Stealthy Stronghold. Jestli se vám ho následně podaří skolit, dostanete jeho zařízení, které vás na 30 sekund udělá téměř neviditelným, což se v pozdějších fázích hry může hodit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama