Fortnite Novinka Do Fortnite dorazily hvězdy z Resident Evilu

Do Fortnite dorazily hvězdy z Resident Evilu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Pořiďte si Chrise Redfielda a Jill Valentine.

Reklama

Hra Fortnite, přesněji její battle royale odnož, je stále populární záležitostí, která pravidelně dostává různé aktualizace, případně doplňky, aby se fanoušci nenudili. Často se také stává, že do hry přichází různé postavy z kompletně jiných vesmírů, jako byl v minulosti třeba Predátor či Terminátor.

A v této tradici pokračují i další přírůstky, jelikož si již nyní můžete v tamním Item Shopu zakoupit Chrise Redfielda a Jill Valentine ze série Resident Evil.

Obě postavy nabídnou dva dostupné vzhledy, přičemž je můžete získat v The S.T.A.R.S. Team bundlu, který ještě obsahuje Green Herb Back Bling (navíc s modrou i červenou variantou) a Saving Keystrokes Back Bling (psací stroj).

Do Fortnite dorazily hvězdy z Resident Evilu

Jako bonus posléze ještě dostanete speciální nahrávací obrazovku.

Do Fortnite dorazily hvězdy z Resident Evilu

Kromě toho je dostupný ještě S.T.A.R.S. Team Gear bundle, kde naleznete HOT DOGGER Pickaxe, Stun Rod Pickaxe a Brolly Stroll Emote, na jehož podobu se můžete podívat níže.

Fortnite je bezplatně dostupný pro Android, iOS, PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama