Apex Legends Novinka Do FPS Apex Legends zamíří hrdinka Vantage

Do FPS Apex Legends zamíří hrdinka Vantage

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Mladá lovkyně se v pustině stala ultimátním predátorem.

Reklama

Apex Legends aktuálně obsahuje celkem jednadvacet šampionů z nichž si můžete zvolit bojovníka, za kterého se vydáte do bitvy. Máme zde hrdiny schopné vytvářet lanové dráhy, portály, nebo rovnou přivolávat bombardování. Už brzy rozšíří nabídku hrdinka Vantage, která za sebou nemá pěknou minulost. Stalo se jí toho totiž hodně zlého. Nakonec však i přes nízkou pravděpodobnost přeci jen přežila, což jí dalo vysoké předpoklady k tomu, aby uspěla v aréně Apex Legends, jež je místem, kde zůstanou ve finále pouze ti nejlepší z nejlepších.

Jakými schopnostmi bude tato postava disponovat, zatím není známo. S vysokou pravděpodobností si sebou do pole ponese netopýra, který se stane jejím společníkem a tajnou zbraní. Spolu s Vantage do Apex Legends dorazí také úpravy mapy Kings Canyon, navýší se Level Cap a mnohem více. Pokud vás zajímají detaily v budoucnu je naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama