Hearthstone Novinka Do Hearthstone míří expanze March of the Lich King

Do Hearthstone míří expanze March of the Lich King

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Konečně dostanete příležitost si zahrát za Death Knighta.

Reklama

Hearthstone se jakožto správná karetní hra neustále rozrůstá o nové balíčky definující podobu hratelnosti. V minulosti se dokonce dočkala nové herní třídy Demon Huntera, jíž už příští měsíc přibude nemrtvý kamarád. Ano, čtete správně. Zanedlouho do tohoto světa dorazí také Death Knight, který je součástí expanze March of the Lich King. Jak napovídá samotný název, v okénku pro portrét se ocitne samotný Lich King. Jeho základní schopností se stane přivolávání ghoulů, jejichž životnost bude mizivá. Jakmile však padnou, stanou se součástí vaší potenciální armády, protože hlavním atributem této třídy se má stát benefitování z padlých.

Do Hearthstone míří expanze March of the Lich King

Zajímavé na této třídě bude také fakt, že vám v základu nabídne možnost se zaměřit podle svého díky systému tří specifických run. Ty můžete kombinovat, nebo svůj balíček prostě postavit pouze na jedné z nich, což z vašeho setu udělá jasně zaměřenou záležitost, která však nemusí uspět proti všemu, co proti vám bude postaveno. Více se o samotné třídě můžete dozvědět zde.

March of the Lich King do Hearthstone doputuje už 6. prosince 2022, takže pokud máte rádi nemrtvé, dané datum si určitě tučně označte ve svém kalendáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama