Do Hyrule Warriors Age of Calamity se přihnala 2. vlna
Hyrule Warriors: Age of Calamity Novinka Do Hyrule Warriors Age of Calamity se přihnala 2. vlna

Do Hyrule Warriors Age of Calamity se přihnala 2. vlna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Expansion Pack přidává hratelné postavy Puraha a Robbie.

Reklama

Nintendo vydalo 29. října druhou polovinu Expansion Pass pro Hyrule Warriors: Age of Calamity. Přidává do hry jako hratelné postavy Purah a Robbie z Breath of the Wild. Kromě nich se objevila ještě další hratelná postava, několik nových lokalit, extra příběhy a pro stávající postavy nové akce.

Druhá polovina expanze pro Age of Calamity se oficálně jmenuje Guardian of Remembrance, ale také Wave 2, a budeme s ní pokračovat v příběhu základní hry. Konkrétně jde o bitvu o vesnici Kakariko a bitvu o vesnici Goponga. A jako hratelnou stage přidává Guardian of Remembrance také lokaci Coliseum a další.

Při ovládání Puraha a Robbieho v páru můžete v Hyrule Warriors Age of Calamity využívat starou technologii Sheika. Robbie například nosí batoh s velkou mechanickou paží, kterou útočí na nepřátele, a Purah má zase speciální spínač, který dokáže Robbieho batoh proměnit na jetpack a ještě způsobovat okolním nepřátelům poškození.

Hyrule Warriors: Age of Calamity jsou k dispozici pro Nintendo Switch. Season Pass si můžete zakoupit digitálně za 449 Kč, krabicovou hru lze objednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama