Knockout City Novinka Do Knockout City se chystá třetí sezóna

Do Knockout City se chystá třetí sezóna

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová mapa, úpravy v League Play a další Brawl Pass.

Reklama

Vývojáři ze studia Velan oznámili třetí sezónu do jejich zábavné vybíjené v Knockout City, která přinese zajímavé novinky.

Celá sezóna bude opředena hackerskou atmosférou (s tím jsou spojeny i různé skiny), kdy z pohledu samotného hraní se lze těšit na novou mapu Lockdown Throwdown, což je v podstatě vězení na ostrově, takže si budeme muset dávat pozor nejen na protihráče, ale i drony a věže.

Do Knockout City se chystá třetí sezóna

A abyste si mohli připadat jako správní gauneři, tak do hry dorazí motorky různých stylů, které si lze zvolit jako vaše týmové vozidlo. Svůj příchod pak budete moci oznámit skrze přidané týmové klaksony. Také dorazí čtveřice unikátních hlasů, které vaší postavě lze propůjčit.

Změnami projde i zdejší League Play, kdy třeba režim Team Elimination vystřídá Team KO a bude zde předělán systém hodnocení.

A svého přidání se dočká i Brawl Pass (Battle Pass), který nabídne 100 úrovní odměn, a to jak v bezplatné, tak i prémiové variantě.

https://thumbs.gfycat.com/UnrealisticAstonishingBandicoot-mobile.mp4

S novým Brawl Passem pak budou spojeny i speciální kontrakty, kdy každý týden můžete splnit 6 z nich s tím, že vám vždy odemknou jednu úroveň.

V rámci Brawl Passu taktéž budeme odemykat speciální zvuková vysílání, která nabídnou další vhled do samotného příběhu a skrze něž budeme odkrývat záhadu zvanou Z3RO.

Sezóna vyjde 5. října.

Titul je hratelný na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Stále platí, že si na všech platformách můžete hru vyzkoušet zcela zdarma do 25. úrovně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama