Do Microsoft Flight Simulator míří zimní update
Novinka Do Microsoft Flight Simulator míří zimní update

Do Microsoft Flight Simulator míří zimní update

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Přidat by se měla i podpora VR režimu.

Reklama

Nejnovější bezplatná aktualizace do Microsoft Flight Simulator, která by měla dorazit 22. prosince, nabídne fanouškům zimní atmosféru. Tato aktualizace do hry přinese sníh v reálném čase a skutečné pokrytí ledem. Informoval o tom vedoucí značky Microsoft Flight Simulator, Jorg Neumann, a to skrze příspěvek na Xbox Wire blogu.

Hra Microsoft Flight Simulator byla vytvořena pomocí satelitních a fotogrammetrických dat. Spojením těchto dat s topografickými mapami a živými povětrnostními podmínkami vytvořili vývojáři z Asobo Studio pozoruhodný svět, který má ovšem určité omezení. Z důvodu konzistence mají satelitní snímky tendenci být zachyceny pouze za jasných a slunečných dnů. Celý svět tak vlastně žije v jakémsi nekonečném létě. To by se právě s novou aktualizací mělo změnit.

Kromě sněhového pokrytí se fanoušci s novou aktualizací dočkají také VR režimu, či nových uniforem, tedy skinů s tématem Microsoft Flight Simulator pro každé letadlo, se kterým byla hra spuštěna. "Jako poděkování vám všem - těm vytrvalým i nováčkům v simulaci letu - s potěšením oznamujeme, že připravujeme několik překvapení vedle aktualizace VR, která bude spuštěna 22. prosince. Každý dostane jedinečný Microsoft Flight Simulator - tématické uniformy pro celou flotilu startovacích letadel," píše Neumann v příspěvku.

Kromě informací o této aktualizaci se Neumann rovněž podělil o některá zajímavá data, která byla nashromážděna za několik měsíců hraní v komunitě. Například hráči společně uletěli dostatek kilometrů k tomu, aby letěli ze Země na naše Slunce a zpět 19 krát, nebo to, že ve hře bylo navštíveno pouze 72% samotného povrchu Země.

V případě Microsoft Flight Simulator bychom se měli kromě PC verze brzy dočkat i té konzolové, která by měla být dostupná v létě příštího roku, a to na novou generaci Xbox konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama