Do Monster Hunter Generations zavítá Star Fox
Monster Hunter Generations Novinka Do Monster Hunter Generations zavítá Star Fox

Do Monster Hunter Generations zavítá Star Fox

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Chystaná 3DS hra má u nás vyjít již tento pátek, příručka pro lovce v češtině je již nyní online.

Reklama

Capcom nás i dále láká na vydání nového dílu lovecké série Monster Hunter s podtitulem Generations Aktuální trailer nás seznamuje s možností přetvořit si svého Palica do podoby Foxe McClouda ze hry Star Fox. Kostým bude možné stáhnout ve formě DLC po vydání hry.

Hra bude obsahovat nový herní mód Prowler a některé změny, které jsou zaměřené na usnadnění počátku kariéry úplně novým lovcům. Prowler mód, ve kterém budou hráči moct vyrazit na lov v kožichu Felyne, umožní nováčkům pustit se přímo do lovů či sbírání surovin bez toho, aby se museli prokousávat příliš velkými hromadami informací a herních mechanik spojených s hrou za lovce.

Prowleři mají zjednodušenou těžbu herních surovin stejně jako vlastní unikátní útoky a komba, které z nich dělají skvělou startovní čáru pro všechny, kteří se svou kariérou Monster Hunterů teprve začínají. Každý úkol pro jednoho či více hráčů je pak možné absolvovat také v Prowler módu, takže na lov se společně mohou vydat skutečně všichni lovci a prowleři v libovolných kombinacích.

Nejnovějším počinem ConQuestu je lokalizovaná brožurka k chystané hře, která zahájí loveckou sezónu ve všech evropských herních obchodech již 15. července. Tato brožurka obsahuje základní přehled o příběhu a hlavních monstrech hry, informace o novém herním Prowler módu, přehled absolutní novinky v podobě loveckých stylů, přehled všech čtrnácti tříd herních zbraní a mnoho dalšího. Najít ji můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama