Do Mortal Kombat 11 dorazí Rambo
Mortal Kombat 11 Novinka Do Mortal Kombat 11 dorazí Rambo

Do Mortal Kombat 11 dorazí Rambo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Taktéž byla oznámena kolektivní edice i pro next-gen.

Reklama

Tuto středu jsme vás informovali o tom, že se velice brzo dočkáme nových informací, které se budou týkat brutální bojovky Mortal Kombat 11, kdy se tipovalo, že přijde oznámení nových hratelných charakterů.

Toto očekávání se nakonec skutečně naplnilo, jelikož byl ohlášen Kombat Pack 2, který v sobě bude obsahovat další tři bojovníky. Výběr tentokrát padl na nebezpečnou Mileenu, poloboha Raina a osmdesátkového hrdinu Ramba, jemuž tvář a hlas propůjčil herec Sylvester Stallone.

Tento balíček posléze vyjde 17. listopadu a bude stát 14,99 dolarů (350 Kč).

Ve stejný den potom přilítne i speciální kolektivní edice hry, nazvaná Mortal Kombat 11 Ultimate, která v sobě bude skrývat základní hru, Kombat Pack 1 a 2 a i příběhové DLC Aftermath.

Tato edice bude dostupná na všechny stávající platformy, jako je PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, ale navíc i na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Tvůrci taktéž nabízí bezplatný upgrade této verze hry ze starých konzolí na nové, takže pokud si Ultimate variantu zakoupíte pro PS4 či Xbox One, tak verzi pro PS5 či Xbox Series X/S dostanete zdarma.

Hra navíc ve vybraných režimech nabídne crossplay mezi PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Ostatní platformy budou hrát separátně.

Tato edice bude dostupná za plnou cenu, tedy 59,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama