Mortal Kombat 11 Novinka Do Mortal Kombat 11 dorazily oblečky z kultovního snímku

Do Mortal Kombat 11 dorazily oblečky z kultovního snímku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zahrajte si za Raidena s podobou Christophera Lamberta

Reklama

Pokud jste v roce 1995 již patřili k aktivním hráčům, tak vás nejspíše naprosto učarovala filmová adaptace legendární bojovkové série Mortal Kombat od režiséra Paul W.S. Andersona (Resident Evil, chystaný Monster Hunter).

Když se na snímek s odstupem času podíváme dnes, tak samozřejmě z různých důvodů působí už poněkud směšně, avšak díky velice silné nostalgii si ho jsme stále schopni užít mírou vrchovatou.

A tuto nostalgii si nejspíše uvědomují i tvůrci z NetherRealm Studios, pročež do Mortal Kombat 11 vydali speciální balíček kostýmů, kde se Sonya Blade, Johnny Cage a Raiden dočkají podobizen a hlasů, jenž jsou založené na jejich vzhledu z tohoto filmu, kde tyto postavy ztvárnili herci se jmény Bridgette Wilson (zde se ona podoba zase úplně nepovedla), Linden Ashby a Christopher Lambert.

Do Mortal Kombat 11 dorazily oblečky z kultovního snímku

Tento přídavek pak dává perfektní smysl nejen díky tomu, že se jednalo o přímou filmovou adaptaci, ale také kvůli tomu, že třeba Shang Tsung s podobou Tagawa Cary-Hiroyuki, jenž tuto postavu ztvárnil i ve zmiňovaném snímku, je ve hře již nějakou dobu dostupný.

Samozřejmě je ale trochu škoda, že zde chybí filmový Liu Kang a původní verze ústřední filmové melodie, která v uších dodnes hraje snad všem.

Na oficiální ukázku se můžete podívat níže.

Tento balíček si můžete zakoupit na Steamu, PlayStation Store a Microsoft Store, kde vás vyjde zhruba na 159 Kč (5,99 eur).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama