Do práce se v PowerWash Simulator pustilo už 7 milionů hráčů
Novinka Do práce se v PowerWash Simulator pustilo už 7 milionů hráčů

Do práce se v PowerWash Simulator pustilo už 7 milionů hráčů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci jsou nadšení ze síly své komunity.

Reklama

PowerWash Simulator je simulátorem úklidu, který patří mezi jedny z největších hitů posledních let přestože by reálně od tohoto formátu čekal jen málokdo. Přesto však dokáže práce uklízeče hráče naprosto vtáhnout, čehož má být důkazem také nejnovější číslo hráčů. Hra totiž oslovila napříč platformami už více než sedm milionů hrajících, což je velmi slušný výkon. CO-CEO společnosti FuturLab Kirsty Rigden tento úspěch komentovala takto: "S více než 7 miliony hráčů jsme poctěni, že tolik lidí našlo svůj zen se simulátorem PowerWash. Síla naší komunity je přímo hmatatelná. Od spuštění předběžného přístupu byla podpora našeho uklidňujícího simulátoru obrovská a jsme nesmírně vděční, že se posilovala i po vydání."

Do práce se v PowerWash Simulator pustilo už 7 milionů hráčů

Dobré je bezpochyby uvést, že za tento titul nehovoří pouze přímá čísla, ale také hráčská hodnocení. Kupříkladu na Steamu má PowerWash Simulator 97 % kladných hodnocení, díky čemuž patří mezi jedny z nejlépe hodnocených her vůbec. Rozhodně tvůrcům přejeme další úspěchy, protože tento kus si to bezpochyby zaslouží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama