Raft Novinka Do Raftu se podívala další aktualizace

Do Raftu se podívala další aktualizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Ta přidává nové možnosti stavby a další členy fauny.

Reklama

Zábavný a relativně neotřelý survival Raft je takovým videoherním zpracováním filmového propadáku Vodní svět (jenž ovšem mnozí z nás milují), kde cestujete zatopeným světem na svém malém raftu, který postupně rozšiřujete, přičemž se nejen bráníte útokům otravného žraloka, ale také bojujete s žízní či hladem.

Hra je pak už nějakou dobu v předběžném přístupu, kdy nový obsah sice nevychází nikterak závratnou rychlostí, avšak můžeme být rádi, že alespoň vychází.

Každopádně včera dorazil další velký update, který se nazývá The Renovation.

Do Raftu se podívala další aktualizace

Jak jste z názvu jistě odvodili, tak je zaměřen především na stavící část hry, kdy se hráči dočkali nových objektů, díky kterým postavíte luxusně vypadající plavidlo. Kromě toho také přibyly nové tvary, jenž vám pomohou vyplnit různé škvíry a mezery.

Samozřejmě se vaše luxusní budovy neobejdou bez více než 65 nových dekorací, které lze nalézt za pomoci detektoru kovu ve speciálním dárkovém balení.

Nicméně aby byl váš styl kompletní, tak půjde vaše zdi vymalovat za pomoci nových možností, kdy lze natřít každou stranu objektu zvlášť a vytvářet různé vzory. Kromě toho přibyla i možnost obarvit vaše dekorační předměty primární a sekundární barvou.

S barvičkami se také pojí upravené menu, kde jednoduše vyberete nedávno používané kombinace.

https://i.imgur.com/btjACCz.mp4

Update pak přináší několik "Quality of Life" vylepšení, mezi nimiž je konečně i jasné zvýraznění objektů, na něž zrovna míříte sekerou. Při užití štětce s barvou navíc uvidíte před jejím aplikováním, jak to bude po natření vypadat.

Tvůrci také obohatily místní faunu novými přírůstky, kde vás během vašeho přežívání mohou navštívit velryby, delfíni, želvy, rejnoci či medúzy.

Volat sláva a tři dny se radovat pak můžeme i díky tomu, že konečně bylo přidáno "udělátko" pro ovládání motorů, takže k nim již nebudete muset pořád běhat.

Do Raftu se podívala další aktualizace

Zároveň byly opraveny různé bugy a některé assety prošly vizuálním vylepšením.

Titul zakoupíte v obchodě Steam, kde ho aktuálně naleznete za 13,39 eur (350 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama