Rust Novinka Do survival hry Rust přibyla nová aktualizace

Do survival hry Rust přibyla nová aktualizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nově můžete využít zipline a získat několik nových achievementů.

Reklama

Autorské studio Facepunch opět obohatilo svůj stále populární survival Rust o novou, tentokrát dubnovou aktualizaci, kterou doprovodil tradiční wipe.

Tato aktualizace přidává na všechny mapy o velikosti alespoň 4250 vygenerovanou železnici obepínající celý ostrov, kdy se jedná o první iteraci takové železniční sítě, která zatím nemá jiné využití než vizuální, avšak v budoucnu by měla najít dodatečné uplatnění, kdy se na ní budou prohánět vlaky, které půjde i řídit.

Do survival hry Rust přibyla nová aktualizace

Další novinku pak zde naleznete v podobě zipline vygenerovaných na zdejším elektrickém vedení, které by měly zjednodušit a hlavně zrychlit pohyb po mapě. V budoucnu navíc není vyloučeno, že přibyde možnost stavění svých vlastních.

Pro lovce achievementů pak je určitě klíčové, že do hry přibylo 18 nových kousků, kdy pro jejich získání budete muset třeba vyhrát tři hry v pokeru či zamávat pěti různým hráčům.

Do survival hry Rust přibyla nová aktualizace

Dále bylo vylepšeno osvětlení v jednotlivých lokacích/prostředích, jako je maják, rybářské vesnice, stáje či letiště.

Mezi dalšími změnami posléze nalezneme vizuální obměnu miny, měnění obrázků během načítání či další úpravy v ovládání jeřábu s magnetem.

Z pohledu budoucnosti má také být důležitý fakt, že autoři začínají na oficiálních serverech více analyzovat způsoby, jakým stylem lidé hrají, aby mohli dělat lepší balanční úpravy.

14. dubna ve 22:00 navíc odstartuje Twitch Rivals, což je event, v němž se různí hráči utkají o ceny v hodnotě 100 000 dolarů.

Pro běžné hráče je ale klíčové, že po dobu trvání akce budou u vybraných streamerů dostupné dropy, díky nimž lze získat různé tematické odměny.

Do survival hry Rust přibyla nová aktualizace

Ve stejný den ve 20:00 navíc bude zpřístupněn velikonoční event.

Rust je dostupný pro PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama