Do světa Minecraft Legends zavítalo více než 3 miliony hráčů
Minecraft Legends Novinka Do světa Minecraft Legends zavítalo více než 3 miliony hráčů

Do světa Minecraft Legends zavítalo více než 3 miliony hráčů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra dostala první update.

Reklama

Minecraft Legends je hrou, která je hodnocena hráči i kritiky dosti různorodě. Někteří jí považují za velmi originální výtvor, zatímco jiným se formát, jakým se tento kus vydal vyloženě nezamlouvá. Bez ohledu na kritiky si však tento osobitý projekt, který si v naší recenzi nevedl vůbec špatně zahrálo do tohoto okamžiku už více než 3 miliony hráčů, čímž se v tomto ohledu dostalo na úroveň Wo Long: Fallen Dynasty.

Do světa Minecraft Legends zavítalo více než 3 miliony hráčů

Důvodů proč tomu tak je, může být bezesporu více. Primárním zřejmě bude skutečnost, že je hra dostupná na pestřejší škále platforem, takže vedle PC si jí můžete zapnout i na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a také Nintendo Switch. Opomenout nelze též fakt, že jí najdeme i v Game Passu, který představuje silné lákadlo pro fandy testování her. Od vydání však uplynula relativně krátká doba, takže lze počítat s tím, že Minecraft Legends v tomto ohledu ještě posílí. Aktuálně na všech platformách dostala hra update, na jehož podobu se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama