Do Terrarie dorazí poslední aktualizace
Terraria Novinka Do Terrarie dorazí poslední aktualizace

Do Terrarie dorazí poslední aktualizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Nintendo 3DS 3DS Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android Xbox Xbox 360 Apple Mac PlayStation Vita Vita

Kreativní mód a jiné novinky.

Reklama

Terrarie od svého prapůvodního vydání v roce 2011 na PC byla díky svému úspěchu (nedávno bylo oznámeno, že titul celkově prodal 30 miliónů kopií) naportována snad na každou myslitelnou platformu. Společně s těmito porty se tato pixelová exploračně-stavitelsko-adventurní hra dočkala i mnoha aktualizací, které prohlubovali a rozšiřovali už tak poměrně bohatou hratelnost. A nyní přichází čas na finální update.

Aktualizace příhodně pojmenovaná Journey's End sice měla vyjít již v průběhu roku minulého, avšak v tomto termínu jsme se jí nedočkali a tvůrci byli kolem ní trochu ticho. Avšak včera se objevil twitter příspěvek od samotného Andrewa Spinkse (zakladatel studia Re-Logic, které stojí za hrou), oznamující, že se ji na PC dočkáme 16. května. Ostatní platformy si budou muset chvíli ještě počkat.

Samotný update by do hry měl následně přidávat jistou variaci na kreativní režim, nové biomy, zbraně, pety, stavby, pasti, bloky, grafické efekty či novou obtížnost pro všechny zkušené harcovníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama