Two Point Campus Novinka Do Two Point Campus míří rozšíření plné duchů

Do Two Point Campus míří rozšíření plné duchů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nastal čas na školení lovců duchů.

Reklama

Two Point Campus vám nabízí už nějaký ten pátek místo, kde máte možnost vyučovat různé podivné obory, díky čemuž vrata vašeho výukového centra po nějaké době vždy opouští rytíři, klauni a řada dalších neobvyklých povolání. Chystaná expanze School Spirits, která dorazí na všechny platformy už 15. března škálu možností v rámci nabídky povolání rozšíří o nový směr. Žáci se budou moci zaměřit vedle už zavedených specializací také na lovení duchů. Nejnovější DLC totiž přináší do hry duchy. Ti nepředstavují žádná hodná strašidýlka, nýbrž pořádně otravné potvory, a tak je potřeba, aby s nimi někdo zatočil.

Do Two Point Campus míří rozšíření plné duchů

Nastal tedy čas vyškolit v Two Point Campus profesionální lovce duchů a následně je vrhnout vstříc éterickým hordám, které narušují život vašim studentům a také personálu. Vedle obyčejných duchů se můžete těšit na bosse, jejichž zahnání nemá být ničím jednoduchým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama