Do Valorantu vyjde první ultra skin set
Valorant Novinka Do Valorantu vyjde první ultra skin set

Do Valorantu vyjde první ultra skin set

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC

Jeho cena vám provětrá peněženku.

Reklama

Multiplayerová akce Valorant od Riot Games je již nějaký ten týden plně k dispozici k volnému hraní, přičemž se začíná nabírat i pravidelná hráčská základna.

Autoři proto do ní ohlásili vůbec první ultra skin set, který vaše zbraně a nůž přemění do podoby roztomilého draka, jenž bude svých dechem trestat vaše nepřátele.

Hráči posléze určitě ví, že jsou ve hře dostupné různé úrovně skinů, kdy ona zmíněná edice ultra, do které spadá i tento skin, vás vyjde na 2475 Valorant Pointů, které si za různé reálné částky můžete zakoupit. Pro zisk jednoho takového skinu je tak potřeba zakoupit minimálně dva balíčky (500 pointů za 5,49 euro a 2150 pointů za 21,99 euro), čímž vás finančně vyjde na 27,5 euro (tedy 733 Kč).

Jelikož je ale tento set sestaven ze čtyř samostaných skinů, tak si pro zisk všech musíte zakoupit 10 500 VP za 99,99 euro (2 664 Kč), což už je skutečně velký obnos peněz.

Pokud si následně tyto skiny ještě budete chtít vylepšit (třeba přidáním různých jednotlivých efektů) za pomocí radianitu (další měna, získávána skrze battle pass a premium pass či přímým zakoupením opět za Valorant Pointy), tak dost pravděpodobně budete moci utratit daleko více.

Vydání tohoto setu se dočkáme 10. července.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama