Do Vigoru dorazili Hunteři
Vigor Novinka Do Vigoru dorazili Hunteři

Do Vigoru dorazili Hunteři

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Xbox Xbox One

Druhá sezóna přidává také nové nástroje, zbraně a další novinky.

Reklama

Společnost Bohemia Interactive oznámila rozšíření hry Vigor o druhou sezónu: „Hunters”. Hunteři jsou vládci divočiny. Excelují v práci s kuší a rafinovanými nástroji. Jejich umění splynout s prostředím jim dává výhodu při pronásledování cenné kořisti.

Druhá sezóna Hunters dorazila do poválečného Norska dnes ve středu 5. února. Hráči se mohou těšit na upravený Battle Pass s rychlejší progresí, další užitečné nástroje (Tools), nové zbraně a snížení cen v herním obchodě. To ocení obzvlášť ti, kteří se rádi prohání divočinou ve stylových uniformách. Na trailer se všemi updaty se můžete podívat níže i s kompletním výpisem novinek citovaných od tvůrců.

 

 

Nový Battle Pass – díky zpětné vazbě, kterou jsme obdrželi od naší komunity, jsme se zaměřili na úpravu progrese Battle Passu. Postup je nově mnohem svižnější a Outlandeři mohou získat mnohem více odměn i v úrovni, která je dostupná zdarma.

 

Nové nástroje (Tools) – Hunteři do hry přináší tyto další šikovné nástroje, které jim umožní rychleji polapit svou kořist:

  • Falešný odlesk (Fake glint)
  • Přenosný detektor signálu

 

Nové zbraně

  • Kuše
  • Mosin Nagant
  • The John

Dále snížení cen v herním obchodě, revize zásahů při střelbě a vylepšení charakterů, kamery a soubojů.

 

 

Vigor je bezplatná kořistní střílečka od Bohemia Interactive, v níž stavíte svůj úkryt v poválečném Norsku. Připojte se ke komunitě 3 800 000 hráčů a hrajte zdarma exkluzivně na konzoli Xbox One.

Zdroj: Bohemia Interactive

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama