Do World of Tanks přichází Chuck Norris
WoT Novinka Do World of Tanks přichází Chuck Norris

Do World of Tanks přichází Chuck Norris

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Xbox Xbox 360 Apple Mac

Letošními Holiday Ops vás provede legendární texaský ranger.

Reklama

Ve World of Tanks jsme se sice již dočkali několika zajímavých spoluprací, avšak takovéto asi ne. Během letošní Sváteční operace totiž do hry zavítá legendární texaský ranger a důvod mnoha vtipů - samotný Chuck Norris.

Sváteční operace 2021 (v originále Holiday Ops) bude letos probíhat od 9. prosince 8:00 až do 11. ledna 2021.

 

Během tohoto videoherního eventu budete plnit nejrůznější mise (bude jich 32), za něž dostanete speciální krabičky s ozdobami (za denní úkoly 2 - 6 krabiček / za speciální denní úkoly 6 krabiček), kdy je vaším cílem nasbírat co nejvíce těchto ozdob, abyste zvýšili úroveň sváteční atmosféry, díky čemuž budou vaše odměny a bonusy v bitvách lepší.

Ozdoby taktéž budete kompletovat v rámci čtyřech samostatných setů, kdy vám sestavení celé jedné kolekce přinese exkluzivní 2D styl a jedinečný obtisk.

 

Do World of Tanks přichází Chuck Norris

Za mise nicméně nebudete dostávat pouze tyto krabičky, ale také můžete získat exkluzivní 2D styl a samotného Chucka Norrise, jakožto speciálního velitele, jenž vám při bitvách bude říkat, jak by bylo dobré ničit nepřátele.

 

Do World of Tanks přichází Chuck Norris

 

Zvyšováním sváteční atmosféry se vám taktéž odemknou čtyři sličné dívky (Sněhurky), kdy pokud na některou z nich jednou denně kliknete (kdo by nechtěl na slečny klikat, že?), tak dostanete dárek, který bude obsahovat jednu náhodnou ozdobu. Tyto dívky vám taktéž poskytnou denní mise na pětinásobné zkušeností body při vítězství.

Po dosáhnutí desáté úrovně vám bude umožněno sestavení kolekce ze Svátečních operací z předchozích let, tedy ročníky 2018 až 2020. Sestavování kolekcí a zvyšování úrovně vám taktéž v náhodných bitvách poskytne až 40% bonus k výnosům a každá velká ozdoba vám udělí dalších 2,5 % k získaným kreditům.

Součástí této události bude taktéž vánoční garáž v podobě malebného městečka v horách (vozidla budete mít zaparkovány na nádvoří), které přijde se speciálním dárkem v podobě prémiového stíhače tanků IV. úrovně Pz.Sfl. IC se 100% vycvičenou posádkou a stáním v garáži.

 

https://content-wg.gcdn.co/locdoc/videos/ho_2021/garage_overflight_v3.mp4

 

Navíc je v plánu i prodloužení akce od 11. ledna 8:00 až téměř do jeho konce, kdy i nadále budou platit následující efekty:

  • Budete mít tolik stání na vozidla sváteční operace, kolik jich odemknete během akce, a to včetně speciálního Chuckova stání z misí od Chucka
  • Doba obnovení při bezplatné změně vozidel na stání se zvýší (jednou za 24 hodin), ale při použití několika kreditů je můžete měnit po každé bitvě
  • Všechny tanky, které se aktuálně nacházejí na vašich stáních pro vozidla Sváteční operace (včetně Chuckova stání) budou nadále získávat své bonusy a bonus ke kreditům
  • Výše bonusu ke kreditům se bude rovnat nejvyšší hodnotě, které jste dosáhli během akce, a to i pokud rozbijete všechny ozdoby a snížíte tak úroveň sváteční atmosféry

World of Tanks je free-to-play titul, jenž si můžete zahrát na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Jeho varianta World of Tanks Blitz je také dostupná na zařízeních se systémy Android a iOS či Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama