Do Yakuzy: Like a Dragon se vrátí několik postav
Yakuza: Like a Dragon Novinka Do Yakuzy: Like a Dragon se vrátí několik postav

Do Yakuzy: Like a Dragon se vrátí několik postav

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Yakuza je prostě srdeční záležitost a některé postavy ji nerady opouští.

Reklama

Nejnovější příběhový trailer na Yakuzu: Like a Dragon nám potvrdil, že se ve hře objeví hlavní protagonista série Yakuza Kazuma Kiryu. Podle hlavního režiséra Toshihira Nagoshiho se nejedná pouze o něj, ale těšit se můžeme na další navrátilce. Tyto informace prozradil během posledního vysílání pořadu Sega Nama.

Níže se můžete podívat na záznam pořadu a pod ním najdete v přepisu pouze to nejdůležitější. (Upozornění redakce: Následující informace mohou mít povahu spojleru.)

Toshihiro Nagoshi: "Objeví se chlapi jako [Goro] Majima a [Taiga] Saejima. Daigo [Dojima] a další... Doufám, že to tak bude. Doba, po kterou se tyto postavy budou na obrazovce objevovat, bude u každého různá. Bylo by divné, kdyby tam byli pořád, že ano?"

Ayana Tsubaki: "Když zmiňujete čas strávený na obrazovce, znamená to, že se některé postavy v rychlosti objeví a zase zmizí?"

Toshihiro Nagoshi na tuto otázku neodpověděl přímo: "Časová osa poběží dál bez ohledu na to, co musíme odvyprávět vedlejšími příběhy jako: "Co se stalo po klanu Tojo?" nebo "Co se stalo s Kamurochem?" Tyto jednotlivé části se staly propojenými příběhy, a i když si Kiryu zjevně střihne menší roli, protože je zde nový protagonista, mysleli jsme si, že jej bude pro fanoušky důležité ukázat."

Nagoshi v podstatě řekl, že tu a tam ve hře uvidíme některé známé postavy víc než některé jiné. Protože je ale Goro Majima nejoblíbenější postavou série, tak nějak čekávám, že ho uvidíme v Yakuze: Like a Dragon častěji než ostatní.

Yakuza: Like a Dragon vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 16. ledna 2020 a v roce 2020 i v Severní Americe a v Evropě. Na japonském PlayStation Store je k dispozici demo hry.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama